APLIKIM për shkollën verore “DRecoschool”
Mirësevini në “DRechoschool”!

Kjo është një formë aplikimi për të rinjtë nga mosha 15-18 vjeç të Bashkisë Durrës, të cilët duan të mësojnë më shumë për mjedisin dhe zhvillojnë aftësi për veprime promjedisore.

Shkolla verore do të realizohet nga një ekip profesionistësh në fushën e mjedisit për 7 ditë rresht nga data 22 Korrik 2019 deri në datën 28 Korrik 2019, ku 4 ditë do të jenë edukim formal në mjediset e shkollës së mesme “Naim Frashëri” në Durrës dhe 3 ditë edukim joformal me vizita studimore në 3 zona turistike të Bashkisë Durrës.

Informacioni i dhënë në këtë formë aplikimi do të na ndihmojë të mësojmë më shumë rreth jush, motivimit dhe pritshmërive tuaja në lidhje me shkollën verore “DRecoschool”.

Aplikimet priten deri në datën 10 Korrik 2019, ora 17:00.

Vetëm të rinjtë e përzgjedhur do të kontaktohen nga EPER Center për fazat e tjera të këtij aplikimi.

Për çdo pyetje apo informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktoni në nr. +355 672054788 ose në adresën e e-mailit: info@epercenter.org.
Emër Mbiemër *
Your answer
Gjinia *
Datelindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Numri i celularit *
Your answer
E-mail *
Your answer
Shkolla e mesme në të cilën studion *
Your answer
Jetërshkrim për veten tuaj (përshkruaj veten tënde me 4 fjali) *
Your answer
Cilat janë arsyet që ju motivojnë për të qenë pjesë e shkollës verore “DRechoschool”? *
Your answer
Cilat janë pritshmëritë tuaja në lidhje me pjesëmarrjen në shkollën verore “DRechoschool” dhe si planifikoni t’i vini në zbatim njohuritë e marra? *
Your answer
Faleminderit!
Shkolla verore "DRecoschool" realizohet nga Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) në kuadër të projektit "DRecoschool”, mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD, i cili financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me bashkinë Durrës si një nga 12 bashkitë partnere të programit në Shqipëri.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Eper Center. Report Abuse - Terms of Service