Voluntariat@One World Romania#13
Multumim ca vrei sa fii in echipa One World Romania in acest an! Te rugam sa completezi acest formular pana pe data de 06 martie 2020 si sa ne scrii la coordinator@oneworld.ro daca ai vreo intrebare despre selectia voluntarilor sau activitatile desfasurate de acestia.

Inainte sa completezi si sa ne spui ce ti-ar placea sa faci, te rugam sa citesti cu atentie descrierile lucrurilor pe care le pot face voluntarii One World Romania si apoi sa bifezi preferinta ta in formular.

1. Diseminare materiale publicitare: cu 1-2 saptamani inainte de festival este nevoie ca mai multi voluntari sa mearga sa duca pliante, afise si cataloage la locatiile partenere.

2. Guest service: e nevoie de voluntari care sa insoteasca pe toata perioada festivalului invitatii pe care ii vom gazdui. Pentru aceasta pozitie e nevoie de multa flexibilitate si ca voluntarii sa isi permita sa fie disponibili intreaga saptamana pentru a se putea ocupa de mai multe persoane. Propriu zis veti avea grija de persoanele in cauza (regizori, scenaristi etc.) de la momentul sosirii in aeroport pana la plecare. Le veti arata variile locatii ale festivalului, va asigurati ca ajung la timp pentru Q&A, ii duceti la masa etc- in functie de nevoile si programul acestora.

3. Echipa de productie: voluntari care sa ajute la amenajarea locatiilor unde se desfasoara festivalul. De regula, cea mai mare nevoie este inainte de inceperea festivalului (pentru incarcat/descarcat materiale usoare), dar si la final, atunci cand strangem in locatii.

3. Suport logistic la locatiile evenimentelor: la proiectiile de film din cadrul festivalului, dar si la evenimente conexe e nevoie sa fie constant 2-4 voluntari prezenti. Printre sarcinile posibile se numara: primirea publicului, ghidarea si informarea lui cu privire la evenimente, primirea participantilor si scanarea biletelor la intrarea in sala, avut grija de "magazinul" One World Romania unde se vand tricouri, insigne etc., aranjat sala, asistat persoana care modereaza discutia de dupa film etc.

4. Echipa tehnica: e nevoie de 1-2 voluntari la fiecare film care sa realizeze subtitrarea fie manual (adica sa urmareasca filmul si pentru fiecare replica vorbita sa apese un buton care va asigura traducerea in romana/engleza- e nevoie de atentie si concentrare) sau automat (subtitrarea e deja automat programata dar trebuie urmarit sa nu se decaleze). Echipa tehnica va oferi suport si pentru ce inseamna proiecte de filme. Se va asigura training pentru a putea invata cum se face asta.

5. Echipa FOTO/VIDEO: cautam voluntari/voluntare care sa aiba aparat foto sau camera video care sa ne ajute sa captam cele mai inedite momente din cadrul festivalului.

Nume si prenume *
Numarul tau de telefon *
(te rugam sa il notezi cu atentie)
Adresa ta de email *
(te rugam sa o notezi cu atentie)
Cati ani ai? *
Ai mai fost voluntar/a in cadrul One World Romania in vreo editie de pana acum? Daca da, te rugam sa ne spui in ce echipa/e. *
Care dintre activitatile enumerate in descrierea de mai sus ti-ar face placere sa le faci in cadrul festivalului? *
(te rugam sa bifezi 3 dintre acestea pentru a putea sa te repartizam intr-una dintre echipe)
Required
Ce calitati si/sau experiente anterioare te recomanda pentru a indeplini cu bine alegerea bifata mai sus? *
Ai un aparat FOTO/VIDEO pe care sa-l folosesti la festival?
Clear selection
Ce limbi straine cunosti? (te rog sa mentionezi limba straina si nivelul de vorbit/scris/citit pentru fiecare in parte) *
Cate zile pe saptamana si cate ore pe zi esti disponibil/a in perioada festivalului (20 martie - 29 martie)? *
Te rugam sa ne specifici daca ai un program fix la job sau scoala pentru a-l lua in calcul
Mai vrei sa ne spui ceva despre tine?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of one world romania. Report Abuse