Butlletí Mensual Fundació Trinijove
Omple aquest formulari per a subscriure't al Butlletí d'informació mensual de la Fundació Privada Trinijove / Rellena este formulario para suscribirte al Boletín de Información mensual de la Fundación Privada Trinijove
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Català
L'informem que només s'utilitzaran les seves dades personals per a: Enviar el butlletí i / o informacions d'interès sobre els nostres serveis. No es comunicarà a tercers sense el seu consentiment. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 i el responsable del tractament de les dades personals és la Fundació Privada Trinijove.
En activar el check d' Acceptació de la nostra Política de Privacitat (https://trinijove.org/privacitat/), vostè està indicant que ha llegit, entén, accepta i autoritza totes les clàusules especificades per a la recollida, emmagatzematge i el tractament de les seves dades personals.
Castellano
Le informamos que sólo se utilizarán sus datos personales para: Enviar el boletín y / o informaciones de interés sobre nuestros servicios. No se comunicará a terceros sin su consentimiento. Se pueden ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y limitación en el tratamiento de acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 y el responsable del tratamiento de las datos personales es la Fundación Privada Trinijove.
Al activar el check de Aceptación de nuestra Política de Privacidad (https://trinijove.org/privacitat/), usted está indicando que ha leído, entiende, acepta y autoriza todas las cláusulas especificadas para la recogida, almacenamiento y el tratamiento de sus datos personales.
Nom / Nombre *
Cognoms / Apellidos
Accepto rebre / Acepto recibir *
+ informació a www.trinijove.org / + información en www.trinijove.org
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy