Aihe-ehdotuksia CMADFI 2019 -tapahtumaan
CMADFI on suunnattu yhteisö- ja somemanagereille ja muille aiheesta (yhteisöllisyys, osallistaminen, some) kiinnostuneille. Ruokamaksua lukuunottamatta maksuton CMADFI-tapahtuma järjestetään joka vuoden neljäs maanantai, vuonna 2019 se pidetään 27-28.1.2019 Viking Grace -laivalla (reitti Turusta Tukholmaan ja takaisin).  Tällä lomakkeella kerätään ehdotuksia tapahtuman puheenaiheeksi. Aiheet valitaan näiden ehdotusten joukosta syyskuussa 2018 järjestettävän äänestyksen avulla.

Jos haluat pysyä kartalla siitä, miten CMADFI-tapahtuman järjestelyt etenevät, seuraa #cmadfi-keskusteluja somessa, liity yhteisömanagereiden ryhmiin Facebookissa ja LinkedInissä tai tilaa Piilotetun aarteen uutiskirje: http://www.piilotettuaarre.fi/tietoa/uutiskirje/ .

Vastattuasi näet sen, mitä muut ihmiset ovat vastanneet. Voit ehdottaa tapahtumaan useita aiheita.

Lisää CMADFI-tapahtumasta: www.cmad.fi .

PS. Katso mitä aiheita CMADFI-tapahtumaan ehdotettiin kesäkuussa Sometime-risteilyllä: http://piilotettuaarre.blogspot.com/2018/08/mika-yhteisomanagereita-kiinnostaa.html .
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Olen...
Olen
Clear selection
Ehdotukseni aiheesta ja perustelu siitä, miksi aihe voisi kiinnostaa yhteisömanagereita. (Ehkä myös ideoita siitä, kuka tai ketkä olisivat hyviä puhujia kyseisestä aiheesta)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy