Înscriere participanți nevăzători
Hub de programare pentru persoane cu deficiențe de vedere. Coordonatorii vor selecta 10 participanți din numarul total de persoane înscrise, cei selectați vor primi un mail de confirmare a participării.

Ce se întamplă la hub-ul de programare #CMUTech?

Dacă ai descoperit deja că ești pasionat de tehnologie și îți merge mâna pe taste, hub-ul îți dă șansa să-ți dezvolti pasiunea și să faci primii pași către specializare în domeniul programării.

Vei învăța limbajul de programare C Sharp și soft-ul Visual Studio, cu mare accent pe partea practică, pentru ca vei avea teme de rezolvat între cursuri, specializarea este o treabă serioasă, ca în orice domeniu. Fiecare participant este ajutat și ghidat de un mentor cu experiență în programare.

La terminarea modulului, vei avea un set de bază de abilități de programare: tipuri, structuri de control, funcții, utile indiferent ce ramură îți doresti să urmezi, dar și un punct de pornire dacă alegi sa urmezi o facultate în domeniu și, mai departe, să ai un job în IT.

Prin completarea formularului îți dai acordul pentru a fi contactat de echipa noastră pentru detalii legate de participarea la proiect.
Call pentru participanți #CMUTech
Nume si prenume *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Numar de telefon *
Your answer
Ce te face sa iti doresti sa incepi invatarea programarii? *
Your answer
Nivelul de invatamant actual *
In ce domeniu studiezi/activezi acum? *
Your answer
Cata matematica crezi ca stii? *
Your answer
Care este tipul de accesibilizare utilizat cel mai frecvent? *
Ai mai participat la activitati ale Clubului de Mobilitate Urbana?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy