Turen går til: Danmark
Tidspunkt: den 4. december 2019, kl. 17.30 - 20.00
Adresse: Dansk Musiker Forbund (DMF), Sankt Hans Torv 26, 2200 København

Kom og hør hvordan du kan skabe dig en karriere i Danmark og hvordan du anvender Danmark som en trædesten til en international musikerkarriere. Hvordan arbejder du professionelt og strategisk med dit hjemmemarked, når du vil opbygge din musikkarriere og eksporterer du dig selv og din musik bedst muligt til andre territorier i udlandet?

Alt det får du svar på når RMC, MXD og DMF inviterer dig til en keynote + paneloplæg den 4. december kl. 17.30. Vi byder på en bid mad og noget at drikke inden keynote og panelet deler ud af deres erfaringer.
_____________________________

’Turen går til…’-debatterne fokuserer på territorier udenfor Danmark. Denne gang træder vi dog et skridt tilbage og kigger på hvordan du bruger dit hjemmemarked strategisk og opbygger en historie inden du kaster dig over at erobre resten af verden.

Dagens arrangement indledes med en keynote af Thomas Rohde, direktør i MXD (Music Export Denmark). Thomas vil fortælle om MXD’s opgave med at eksportere dansk musik, hvornår og hvordan man som kunstner bliver relevant som eksportvare og hvad man skal fokusere på at have på plads selv på sit hjemmemarked inden musikkarrieren skal rettes mod udlandet.

Herefter er der oplæg fra et panel bestående af:

Bisse – musiker, kunstner, uddannet fra RMC - Rytmisk Musikkonservatorium
Soffie Viemose - musiker i bandet Lowly, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, underviser på Roskilde Festival Højskole.
-Anne Sofie Jeremiassen – selvstændig musikkonsulent, tidligere direktør i ArtPeople og tidligere Head of Virgin Music i Danmark.

Dagens moderator er Thomas Hyllested, faglig konsulent i Dansk Musiker Forbund.

Både før og efter keynote + oplæg fra de inviterede paneldeltagere, vil der være mulighed for at netværke og RMC, DMF og MXD byder i den forbindelse på en sandwich og noget at drikke.

Program:
17.30-18.00: Sandwich+ drikke
18:00-19:30: Keynote + debatoplæg
19:30-20:00: Networking

Se mere på Facebook: https://www.facebook.com/events/443836759857364/
Email address *
Navn *
Your answer
Beskæftigelse, uddannelse, organisation, andet *
Your answer
Må vi bruge din mail til at sende info om dette event og fremtidige 'Turen går til...' - arrangementer? (Bare rolig, vi spammer ikke) *
Allergier og madpræferencer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy