Mentoransøgning 2020/21
**LÆS HER, FØR DU UDFYLDER** - Så ved du, hvad du går ind til :)

Det her er formularen, du skal udfylde, hvis du godt kunne tænke dig at være mentor.

Mentorordningen er et tilbud til nystartede studerende på 1. semester, så mentorforløbet starter først til semesterstart efter sommerferien 2020.

Det kræver det at blive mentor:

Du skal være på minimum 5. semester og have en Bach (eller basis) uddannelse fra RUC. Eller være i gang med den.

Efter du har sendt din ansøgning, skal du til en rekrutterings-workshop, hvor du sammen med andre ansøgere bliver sat ind hvad det indebærer at være mentor. Vi afholder workshoppen, fordi vi mener, det giver et bedre billede af, hvem du er, og hvordan du passer ind i rollen som mentor. På grund af Corona bliver denne workshop sandsynligvis virtuel, men det bliver helt sikkert hyggeligt!

Workshoppen afholdes i august og september. Du skal deltage i én workshop, som varer et par timer, men vi anbefaler, at du angiver flere datoer, hvor du kan deltage.

Derudover skal du deltage i vores uddannelsesdag, så du kan blive klædt ordentligt på til dit mentorforløb. Vi vil gerne skabe et godt sammenhold blandt mentorerne og derfor vil vi gerne afholde uddannelsesdagen som en weekendtur til Søminen, hvis corona-forholdene tillader det (alternativt bliver uddannelsesdagen én hel dag, hvor vi enten mødes fysisk eller virtuelt).

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du meget velkommen til at skrive til mentor@realitybites.dk.

Læs mere om mentorordningen, og hvad det vil sige at være mentor her:
http://realitybites.dk/mentorordningen/vil-du-vaere-mentor
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy