Inscripció a la 4a sessió del PIT 2018: Punts Informació Turística i Centres col·laboradors Geoparc (només NOUS PIT)
Sessió P4: adreçada només als NOUS PIT.

Dimecres, 9 de maig de 9.30h a 13.30h
Catalonia Horse trail
Camí Camp de futbol
08272 Sant Fruitós de Bages (Veure al mapa - https://goo.gl/maps/jbnt28gtS1D2)

DESCRIPCIÓ:
El proper 9 de maig de 9.30h a 13.30h a la Catalonia Horse trail, Carrer Mare de Déu de Núria està prevista la quarta sessió PIT del 2018.

En aquesta quarta reunió es presentarà en detall el programa de Punts d’Informació Turística i hi haurà una ronda de presentacions de TOTS i cadascun dels PIT del Bages, tant els nous com els d’anys anteriors. Per aquest motiu, al formulari d’inscripció us demanem un breu descriptor i algunes dades d’interès per tal d’elaborar la vostra fitxa i compartir-la el dia de la sessió.
Establiment/equipament: *
IMPORTANT: Si veniu 2 o més persones d'un mateix equipament, cal que feu una inscripció per persona.
Nom i cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy