INFOSESSIE : SUBSIDIES KLEINSCHALIGE BOVENLOKALE CULTUURPROJECTEN 

DATUM: DINSDAG 17 OKTOBER 2023 
UUR: 19u - 21u 
LOCATIE: CASINO MODERN, André Dumontlaan 2, 3600 Genk 

De Vlaamse Regering keurde een nieuw, tijdelijk subsidiereglement voor kleinschalige bovenlokale cultuurprojecten goed. Er zijn 2 indienrondes per jaar, op 1 maart en op 1 september. Eerste indienronde op 1 maart 2024. 

Met deze subsidielijn wil de minister van Cultuur kleinere spelers aanmoedigen om bovenlokaal, over gemeentegrenzen heen, samen te werken. De projecten hebben een duurtijd van maximaal 1 jaar met een maximaal subsidiebedrag van 25.000 euro. Meer info.

Voor wie is dit subsidiereglement? Culturele -en jeugdactoren met rechtspersoinon uit amateurkunsten, cultureel erfgoed, lokaal cultuurbeleid, socio-cultureel werk en kunsten, lokale besturen, AGB, districten en coöperatieve vennootschappen zonder winstoogmerk met interesse in projectsubsidie

Wat? Tijdens onze infosessie maak je kennis met alle spelregels van het subsidiereglement. Voorbeelden en tips maken het meteen concreet. Stel zeker je vragen.

Wanneer kan je indienen? Er zijn 2 indienrondes per jaar, op 1 maart en op 1 september. Eerste indienronde op 1 maart 2024. 

Onze collega's van ECRU sluiten de avond af met info over de ECRU subsidielijnen en onze oproep TROOSTKRACHT

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam 
Heb je een vraag of projectidee? Noteer dan die dan hier even. 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy