PRIJAVNICA ZA VOLONTIRANJE NA ADVENTU
Udruga za zaštitu mačaka "Sklonište dobrote" traži volontere koji bi pomogli na štandu za vrijeme Adventa u Čakovcu, a pomoći nam možeš i ti! Događaj traje 4 vikenda, a počinje ove subote 27.11., te završava 19.12. Na štandu planiramo biti od 9- 19  h svaki vikend :)

Volonteri koji su voljni pomoći na štandu moraju biti komunikativni, a dužnost im je paziti na stvari koje se tamo nalaze, paziti na novac koji je doniran te prolaznicima dati osnovne informacije o radu udruge. Ništa nije vremenski ograničeno, možete na štandu biti pola sata pa sve do cijelo popodne, ovisi o vašim mogućnostima i volji :)

Zašto su nam potrebni volonteri na štandu? Još uvijek nažalost, nismo izmislili stroj za kloniranje pa sve one bolesne mace koje imamo na skrbi treba obići, dati im terapiju, odvesti ih veterinaru. Imamo još i hrpu drugih obaveza pa će nam tvoja pomoć na štandu jako puno značiti.

Prijavi se i pomozi macama skupiti donacije hrane, za veterinara ili osvijestiti građane o problemu napuštenih životinja. Svi će volonteri dobiti sve potrebne informacije te će im biti osiguran sokić i grickalice :)

Nakon vaše prijavnice u najkraćem mogućem roku ćemo vam se javiti putem e-maila sa povratnim informacijama. Hvala vam svima što ste odlučili biti dio kotačića dobrote!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Koji dan možete volontirati na štandu? *
(volontirati možete više dana)
Required
U koje vrijeme možete volontirati? *
(npr. od 8-12h ili 16-18h u subotu, a 15-20 h u nedjelju)
Možete li tijekom volontiranja na štandu izdvojiti par minuta i podijeliti letke u gradu? *
(samo ukoliko drugi volonter može biti na štandu)
Jeste li već volontirali na štandu? *
Gdje ste volontirali?
(samo za one koji su na prethodno pitanje odgovorili s "DA")
Želite li da na štandu sa vama budu i naši štićenici (mace :)) ? *
(mace će biti smještene u kavezu gdje će imati hrane, vode i posudu za pijesak i to samo ako ćemo im omogućiti grijanje)
Kontakt *
(broj mobitela)
E-mail *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy