Hepatiitti B -rokotteen tutkimus yli 18-vuotiaille aikuisille
Kiitos mielenkiinnosta hepatiitti B -rokotteen tutkimustamme kohtaan!
Tutkimukseen osallistuessasi saat täyden hepatiitti B -rokotesarjan tarttuvaa maksatulehdusta vastaan.
Soveltuvuutesi tutkimukseen arvioidaan ensimmäisellä käynnillä tehtävällä terveystarkastuksella. Saat siitä arvokasta tietoa terveydestäsi.

Kun haluat lisätietoa tutkimuksesta, täytä ja lähetä alla oleva lomake. Rokotetutkimusklinikan terveydenhoitaja ottaa sinuun yhteyttä.

HEPATIITTI B -ROKOTTEEN TUTKIMUS
Vaiheen III tutkimuksessa vertaamme kahta hepatiitti B -rokotetta: Sci-B-Vac™ ja Engerix®. Molemmat rokotteet ovat rekisteröityjä valmisteita ja ne ovat olleet käytössä jo vuosia useissa eri maissa. Näistä Engerix-B® on rekisteröity käyttöön myös Suomessa. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusryhmästä riippuen jompaakumpaa edellä mainituista rokotteista. Kolmen rokoteannoksen katsotaan antavan suurimmalle osalle ihmisistä elinikäisen suojan B-hepatiittia vastaan. Nyt tutkittava hepatiitti B -rokote (Sci-B-Vac™) on ns. kolmannen sukupolven rokote, joka on valmistettu sellaisella tavalla, että rokotteen aikaansaama suojateho muodostuisi aiempaa nopeammin ja paremmin. Siitä olisi hyötyä esimerkiksi matkalle lähtiessä.

HEPATIITTI B
Maailmassa on 260 miljoonaa hepatiitti B -viruksen kantajaa, joista yli 600 000 kuolee vuosittain maksakirroosiin tai -syöpään. Kaikki kantajat voivat tartuttaa tautia edelleen. Maailman terveysjärjestö WHO suosittaakin nykyään, että kaikki vastasyntyneet rokotettaisiin B-hepatiittia vastaan. Rokotukset voi kuitenkin ottaa missä iässä tahansa.
Lisätietoa B hepatiitista: http://rokotetutkimus.fi/rokotteet/infektiotaudit/hepatiittib.html

Tutkimukseen voi osallistua kaikilla Suomen rokotetutkimusklinikoilla Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Turussa, Porissa, Seinäjoella, Kokkolassa, Oulussa.

VBI-Sci-B-Vac-001/002
EudraCT: 2017-001819-36/2017-001820-22

www.rokotetutkimus.fi

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa!
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti
Your answer
Palautetta, kysymyksiä?
Your answer
Sain tietoa tutkimuksista *
Lähin rokotetutkimusklinikkani on *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms