Mooiste voorleesstem van Heemstede!
Harmonie St. Michaël viert op 9 december de winter met muziek uit "The Snowman". Wij zijn op zoek naar de MOOISTE VOORLEESSTEM om tijdens ons winterconcert de verteller te zijn van dit muzikale verhaal.

Ben jij een meester/juf/directeur op een Heemsteedse basisschool en vinden leerlingen dat je zo mooi kunt voorlezen? Kun je globaal muziek lezen of heb je gevoel voor muziek? Lijkt het je leuk om mee te werken om ons concert voor kinderen nòg mooier te maken? Geef je dan hieronder op en maak kans op gratis kaartjes voor de hele groep!

Email address *
Naam: *
E-mail *
Ik geef les op de volgende basisschool: *
Welke groep?
Upload hier een video- of audiobestand waarop je enkele zinnen voorleest *
Required
Opmerkingen/vragen
Het concert zal plaatsvinden op zondagmiddag 9 december in Theater de Luifel te Heemstede. Er wordt van je verwacht dat je minstens één keer vooraf samen met het harmonie-orkest repeteert.
Door een bestand te uploaden ga je ermee akkoord dat deze wordt gedeeld op de Facebookpagina en/of website van Harmonie St. Michaël. Je wordt verkozen tot MOOISTE VOORLEESSTEM als jouw video- of audiobestand het vaakst wordt geliket!

Volg Harmonie St. Michaël op www.facebook.com/HarmonieStMichael of kijk op www.stmichael-heemstede.nl. Zorg dat zoveel mogelijk mensen jouw deelname liken en maak zo kans op gratis concertkaartjes voor de hele groep!
Succes! :)

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service