Agil test, der sparker røv! - et QA netværksarrangement

Dagens emne: Agil test, der sparker røv!
Hvordan håndterer man QA i et agilt udviklingsmiljø under konstant forandring?
Spørger du Mikael Madsen fra Ebay Classifieds Denmark, er det korte svar: Samarbejde, Samarbejde, Samarbejde.
Kunne du tænke dig at høre et ½ times oplæg om hvordan QA-processen fungerer ved Ebay, samt deltage i den efterfølgende dialog og netværke med andre QA’er? Så er du meget velkommen!

Lidt om Mikael Madsen
Jeg har de sidste 12 år arbejdet med test, hvoraf de 7 år var i en meget moden (CMMI5) virksomhed. Jeg har arbejdet med mange forskellige roller inden for test: Tester, testdesigner, test engineer og test manager. Sidst har jeg brugt min erfaring til at opbygge en testafdeling og testmiljø for dba.dk, bilbasen.dk og bilinfo.net hos eBay Classifieds Denmark.
Gennem min tid som tester har jeg arbejdet meget med testprocesser og har dermed haft indflydelse på den måde vi tester i dag. Hos eBay er min mission at opbygge et verdensklasse-testteam, hvor jeg fokuserer min indsats på at gøre det muligt for folk at være højt motiverede og bringe det bedste frem i sig selv og deres kolleger. Det er en stor udfordring og jeg søger hele tiden efter nye måder at forbedre mine evner som leder inden for test.

Lidt om Ebay Classifieds Denmark
eBay Classifieds Denmark driver nogle af de største e-commerce hjemmesider i Danmark (dba.dk og bilbasen.dk). Det at være markedsførende på både web og mobil, samt at frigive opdateringer og nye funktioner flere gange om ugen, kræver et udviklings- og testmiljø med fokus på tæt samarbejde og højt tempo.

Hvor: Ebay classifieds Denmark, Axel Kiers vej 11, 8270 Højbjerg
Hvornår: 21. Maj 2014, kl. 16.30 - 18.00

Du kan også melde dig ind i gruppen QA Network Aarhus på LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=7464582
#QAAarhus

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question