Jornades programàtiques
Des de la candidatura conjunta Som Poble - ERC del Vendrell iniciem un procés participatiu obert a la ciutadania del Vendrell. L'objectiu d'aquest procés és debatre sobre les línies de treball i les propostes concretes que ha de contemplar el programa polític: eina bàsica que hem de desenvolupar i sobre la qual ha de girar tota la nostra acció del període 2019-2023.

Per a possibilitar que tothom (tant persones a títol individual com entitats) pugui realitzar les seves aportacions, es realitzaran tres jornades presencials de participació. Paral·lelament, en aquest qüestionari virtual es podran també realitzar les propostes que es considerin oportunes, vinculades amb cada un dels tres eixos proposats.

Les jornades estan convocades en tres dies i cada dia es treballarà un eix programàtic que inclou diferents punts:

→ ECONOMIA I TERRITORI: dijous 25 d’abril de 2019 de les 19h. a les 21h. a L’Arcada
(Carrer Nou, 85 del Vendrell).
→ ATENCIÓ A LES PERSONES I COHESIÓ SOCIAL: dilluns 28 d’abril de 2019 de les 19h. a les 21h. al Centre Cívic l’Estació del Vendrell.
→ APROFUNDIMENT DEMOCRÀTIC: dijous 2 de maig de 2019 de les 19h. a les 21h. a L’Arcada (Carrer Nou, 85 del Vendrell).

Tal com s'ha esmentat, per a aquelles persones o entitats que vulguin fer les seves aportacions de manera virtual, s'ha habilitat el següent qüestionari.

Moltes gràcies per la teva participació!

recuperemelvendrell@sompoble.cat
baixpenedes@esquerra.cat
Indica si respons el qüestionari com a entitat o a títol individual *
Required
Nom de l'entitat (si fas el qüestionari a títol individual, no responguis aquesta pregunta)
Your answer
Correu electrònic de contacte
Your answer
Realitza les propostes que consideris oportunes sobre ECONOMIA I TERRITORI (1. Model urbà i habitatge 2. Model econòmic 3. Ecologia, model energètic i sostenibilitat)
Your answer
Realitza les propostes que consideris oportunes sobre ATENCIÓ A LES PERSONES I COHESIÓ SOCIAL (1. Justícia social, defensa i promoció dels serveis públics 2. Cohesió social 3. Educació i cultura 4. Seguretat ciutadana)
Your answer
Realitza les propostes que consideris oportunes sobre APROFUNDIMENT DEMOCRÀTIC (1. Bon govern 2. Participació ciutadana i associacionisme 3. Dret a l'autodeterminació)
Your answer
Gestió de la privacitat i de la protecció de dades: https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service