"ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ" * | Φόρμα πιλοτικής αξιολόγησης επαγγελματιών

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας (ονομαζόμενη στο εξής Ένωση ή ΕΞΛ) ως επίσημο όργανο των ξενοδόχων του νομού Λακωνίας και ασχολούμενη επί μακρόν με τη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στο νομό αλλά και σε πελοποννησιακό επίπεδο με πληθώρα δράσεων, κατά το 2012 -και με δεδομένη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που έπληξε καίρια και τον τουρισμό- αποφάσισε την ανάληψη μιας σειράς νέων πρωτοβουλιών επιστρατεύοντας παράλληλα την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σκοπό αυτό. Στα πλαίσια των δράσεων αυτών δρομολόγησε και την πρωτοβουλία Λακωνία | Laconia, GR (laconiagreece) με φυσική αλλά και ηλεκτρονική παρουσία και αποκλειστικό στόχο την προβολή και ανάδειξη του προορισμού ΛΑΚΩΝΙΑ.
Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας (ονομαζόμενο στο εξής Σύμφωνο ή ΤΣΠΛ) αποτελεί τη φυσική εξέλιξη των παραπάνω κινήσεων της Ένωσης και υποστηρίζει ουσιαστικά τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός του προορισμού/νομού, στοιχείο καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του αρχικού στόχου.
Η ΕΞΛ επιθυμεί να καταστήσει σαφή τα παρακάτω: Mε τον όρο «πάροχοι υπηρεσιών» εννοούνται όλοι οι εντός του προορισμού ασχολούμενοι με τη διαμονή, την εστίαση, την ψυχαγωγία, την πώληση αγαθών, τις μεταφορές και γενικά εκείνοι των οποίων η δραστηριότητα γίνεται αντιληπτή με κάθε τρόπο από τον επισκέπτη και συντελεί στη διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας του προορισμού. Κατά συνέπεια, περιλαμβάνονται και εκείνες οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με το σύστημα υποκαταστημάτων ή franchise, εφόσον παρέχουν υπηρεσίες εντός του προορισμού (πχ. εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κλπ.).
____________________________________

Αγαπητοί φίλοι,
Αν θέλετε να στηρίξετε το εγχείρημα της ΕΞΛ, θα χρειαστεί να διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας. Σας βεβαιώνουμε πως εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της δικής σας εξυπηρέτησης με υπευθυνότητα και επιστημονική τεχνογνωσία. Η ποιότητα είναι δικαίωμα όλων μας και είναι καιρός να το απαιτήσουμε! Ευχαριστούμε!
ΕΞΛ
____________________________________

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
______________

- Ως δοκιμαστική περίοδος/πιλοτική λειτουργία του Συμφώνου ορίζεται καταρχήν η θερινή περίοδος 2013. Ενδεχόμενη επέκτασή της θα ανακοινωθεί μετά το τέλος Αυγούστου 2013.
- Τα σχόλια που υποβάλλονται (επώνυμα ή ανώνυμα) είναι ορατά μόνο από τα στελέχη της ΕΞΛ που ασχολούνται με το Σύμφωνο και δρουν με απόλυτη εχεμύθεια.
- Κατά τη δοκιμαστική περίοδο η ΕΞΛ θα επικοινωνεί συμβουλευτικά με τους επαγγελματίες προκειμένου να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στη λειτουργία του Συμφώνου και να αποτρέψει πιθανές κακόβουλες ενέργειες.
- Η φόρμα δημόσιας/ανοικτής διαβούλευσης για το Σύμφωνο βρίσκεται παράλληλα σε λειτουργία στη διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/1yxHTHgfJQVJvFcE2kJnXj6osKNxD-mFzGi9_V4qhJI8/viewform και δέχεται τις παρατηρήσεις όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με την αναγκαιότητα και τη φύση του Συμφώνου.
- Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καταθέτοντας τις παρατηρήσεις σας είτε στο Inbox των σελίδων μας στο Facebook "Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας", "Λακωνία | Laconia, GR", "Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας - Παρατηρητήριο Ποιότητας" είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pr@laconia-hotels.gr .
__________

* Το παρόν επιστημονικό προϊόν με την επωνυμία «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας», όπως αυτό παρουσιάστηκε πρωτότυπα την 22/2/2013 στο Ε.Κ.E.Φ.Ε. "Δημόκριτος" στα πλαίσια της ημερίδας «Ανοιχτή, Συνεργατική Διακυβέρνηση: Με την Πληροφορική μπορούμε !» (http://www.youtube.com/watch?v=L_gbHAVh-nM), ή με την επωνυμία «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας» και τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη δημοσίευση, αποτελεί ένα project επιτήρησης, αξιολόγησης, συμβουλευτικής και ελέγχου όλων των παρόχων υπηρεσιών με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας υπηρεσιών (αρχικά) στον προορισμό Λακωνία, αλλά και γενικότερα σε κάθε περιβάλλον/γεωγραφική ζώνη με αντικείμενο ελέγχου την ποιότητα υπηρεσιών, όπως ορίζεται από τις κείμενες για κάθε επαγγελματικό χώρο διατάξεις και τον εκάστοτε νόμιμο διαχειριστή του προϊόντος και έχοντα στο περιβάλλον αυτό έννομο συμφέρον για τη διασφάλιση της ποιότητας.
Τα πνευματικά δικαιώματα του προϊόντος έχει αποκλειστικά ο εμπνευστής του Φώτης Β. Παντόπουλος, Επικοινωνιολόγος και (στην παρούσα φάση) Σύμβουλος Επικοινωνίας της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, ο οποίος είναι και ο μόνος που δικαιούται να παρέχει γραπτή άδεια διαχείρισης/χρήσης του προϊόντος σε οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το προϊόν ή μέρη του έντυπα ή ηλεκτρονικά.
__________

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  PRsolutions e.g. | Στρατηγική Επικοινωνία

  pantopoulos.gr