Aanmelden edcampNL 2020

edcampNL 2020 wordt gehouden op zaterdag 15 februari van 10.00 tot 16.00 uur, bij het Antoon Schellens College, Hendrik Staetslaan 54, 5622 HN Eindhoven.
Hou de edcampNL wiki in de gaten voor details over de lokatie, de deelnemers en andere details http://edcampnl.pbworks.com/w/page/68136272/FrontPage
Enkele dagen vooraf zul je een mail ontvangen met de laatste details.
Voornaam *
tusenvoegsel
Achternaam *
Emailadres *
edcampNL zal je emailadres alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van informatie over edcampNL en zal je emailadres niet met derden delen.
Twitternaam
Website / Blog
Werkzaam in *
Functie *
Ben je van plan een of meer sessies of activiteiten te gaan leiden? *
Een sessie of activiteit duurt in principe 25 minuten en kan elke denkbare vorm hebben. Lezing, presentatie, discussie, vraag, brainstormen, praktijkvoorbeeld, kringgesprek, iets met of door leerlingen, iets maken, etc enz. De opzet van een unconference in de vorm van een edcamp is zo dat op de dag zelf pas bepaald wordt, door de aanwezige deelnemers, welke sessies er worden aangeboden! Er wordt dus niet vooraf een schema met sprekers gemaakt. In verband met de organisatie is er wel enig zicht nodig op het mogelijke aantal en de inhoud van de sessies. Het is UITDRUKKELIJK NIET de bedoeling dat er commerciële activiteiten worden ontplooid, producten worden aangeprijsd of acquisitie wordt gepleegd.
Beschrijf in 140 tekens je geplande sessie of activiteit
Wil je eventueel meer dan één sessie of activiteit verzorgen geef dit dan aan in het tekstvak voor suggesties of opmerkingen hier onder. Hier kun je ook aangeven of je jouw sessie of activiteit een aantal keer zou willen herhalen.
Zou je meer dan 25 minuten willen gebruiken voor je sessie of activiteit?
Clear selection
Heb je nog suggesties of opmerkingen voor de organisatie?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy