ÚJ - Dumangol Anyatanító Képzés 2017.- Jelentkezési lap
Ennek az űrlapnak a segítségével megrendelheted a DUMAngol Anyatanító Képzést, ami egy online otthoni angol tanfolyam édesanyáknak!

Május 12. éjfélig 55% kedvezményt adunk a program árából. Figyelem! Early Bird 1 áron, tehát 55% KEDVEZMÉNNYEL, azaz 39.990 Ft-ért csak 10 mami vehet részt a képzésen. Várunk szeretettel!

Anyák napi ajándékunk számodra az, hogy most 10.000 Ft beugró befizetésével jelentkezhetsz a képzésre. Ezt a beugrót május 12-ig kell átutalnod, a fennmaradó részt pedig elegendő június 10-ig kifizetned.
Még egy vélemény!
Az első 10 EARLY BIRD mami tehát 55% KEDVEZMÉNNYEL vehet részt a képzésen, így nekik 88.866 Ft HELYETT CSAK 39.990 Ft-ba kerül a DUMAngol Anyatanító Online Képzés csomag.
Úgy véljük, ha egy kétnapos jobbagyféltekés rajztanfolyamra, autogén tréningre, sőt, pisilő-síró játékbabára vagy óriás plüss mackóra lehet ennyit áldozni, akkor egy 16 hetes, a Te igényeidre szabott, bevált módszerekre épült angol nyelvtanfolyamra, ahol még az utcára sem kell kimenned, ha nem akarsz, mert házhoz visszük a nyelvtudást, egyenesen KÖTELEZŐ! Hiszen ez heti 2.500 Ft magadra, a fejlődésedre (ez 30 percnyi angol tanóra ára egyébként egy jó tanárnál).
Ha tetszik az ajánlat, itt jelentkezhetsz a Dumangol Anyatanító Képzésre. HA AZ ANYÁK NAPI 10.000 FT BEUGRÓT SZERETNÉD IGÉNYBE VENNI, A KUPONKÓD MEZŐBE ÍRD: ANYAKNAPJA *
GRATULÁLOK A DÖNTÉSEDHEZ!
Ennek a csomagnak a megrendelésével végre jelentősen hozzájárultál SAJÁT ANGOLOD FEJLŐDÉSÉHEZ, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy gyermeke(i)ddel még több és újabb izgalmas közös élményeket élj át angolul. Hamarosan brillírozni fogsz.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service