Meetup: Kako tehnološke inovacije menjaju sport
Preko fotofiniša i hawk eye-a jedan od najpopularnijih primera kako tehnologija menja sport kakav poznajemo je popularni VAR sistem. A da li ste znali i da se očekuje da će Facebook i Amazon za 5 godina početi sa live prenosom Premier lige?!

Kao i sve industrije i sport je uzdrman tehnološkim napretkom zbog čega rastu i investicije u sektoru sportskih tehnologija. Velike tehnološke kompanije i startapi širom sveta istražuju nove načine podrške sportistima i unapređenju performansi.

Kako bi podstakao razvoje ove oblasti u Srbiji, Naučno-tehnološki park Beograd, u saradnji sa izraeskim Colosseum Sport, pokreće prvi program podrške inovacijama u domenu sporta. Program nastoji da poveže sportsku zajednicu sa mladim timovima i startapima, onima koji imaju ideje kako da inoviraju u sportu, a kako bi im se omogućila obuka, mentorstvo i pristup finansiranju za podsticanje ubrzanog rasta i razvoja njihovih ideja.

Ako si i ti među njima, a želiš da čuješ koje su sve potrebe industrije i povežeš se sa onima koji dele istu viziju o budućnosti sporta, dođi 23. aprila od 13h na Meet-up koji organizujemo na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.
Ime i prezime: *
Your answer
Fakultet: *
Your answer
Godina studija: *
Your answer
E-mail (opciono):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy