Hotdogverkoop 26 november (in te vullen tegen woe 25 november 10.00)
Op donderdag 26 oktober organiseert de tweede graad weer een hotdogverkoop voor de leerlingen van de lagere school. Duid hieronder aan hoeveel hotdogs uw kind bestelt. Een hotdog kost 1,70 euro en de betaling gebeurt via de facturatie. Uw kind moet dus geen enveloppe meer meenemen met cash geld!


Wanneer u onderaan op 'verzenden' klikt wordt dit formulier automatisch verzonden en opgeslagen. U krijgt hierna nog een bevestiging en de eventuele mogelijkheid om toch nog uw formulier aan te passen. Het invullen neemt maximum 5 min tijd in beslag. Vergeet niet op verzenden te klikken. Let op dat u de nummer van uw leerling in de klas weet.

U hebt tot 25 november 10.00 uur om dit formulier in te vullen. Nadien is bestellen niet meer mogelijk. Gescheiden ouders spreken met elkaar af wie dit formulier invult.

met vriendelijke digitale groet

De lagere school
Email address *
Voornaam kind *
Naam kind (achternaam) *
klas kind *
Nummer van uw kind in de klas *
Bestelt ... hotdogs (hoeveelheid aanduiden). Een hotdog kost 1,70 euro en wordt betaald via de schoolrekening. *
Welke saus heb ik graag op mijn bestelde hotdog(s)? Als u 2 hotdogs bestelt, hebben deze alletwee dezelfde saus. We maken deze hotdogs omwille van praktische redenen klaar en verdelen deze dan per klas.
Clear selection
Eventuele opmerkingen over de hotdogverkoop en het gebruik van dit formulier (niet verplicht)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Basisschool Sint-Calasanz. Report Abuse