Upitnik u vezi prekograničnih suradnji unutar Dunavske i Jadransko-Jonskemakroregije
Ova anketa je objavljena u okviru projekta "EUSDR i EUSAIR omladina za prekogranična partnerstva i koheziju" podržanog od strane Dunavskog Strateškog Fonda i PA10 "Institutional capacity" EU Strategija za Dunavsku regiju. 

Svrha ove ankete je da sakupi podatke o prekograničnim suradničkim formama i strukturama koje su u funkciji unutar Dunavske i Jadransko-Jonske makroregije. Kao rezultat, bit će objavljena baza podataka na online platformi, s ciljem da poveže lokalne zainteresirane poput EGTC, euroregije, gradovi, udruge, komore, itd. koji se bave prekograničnom suradnjom. 

Ako ste predstavnik neke od gore spomenutih, i ako ne želite izostavite najnovije vijesti u vezi prekograničnih inicijativa, događaja i prijedloga za projekt, registrujte se tako što će te popuniti narednu anketu. U slučaju da niste zainteresirani, ali znate nekoga tko možda jeste, ljubazno bi Vas zamolili proslijediti našu pozivnicu. 

Za daljnje informacije o projektu molimo posjetite: http://cesci-net.eu/secco2

Ako imate bilo kakva pitanja ili problem u vezi s upitnikom, ne oklijevajte nas kontaktirate na cesci@cesci-net.eu. Imajte na umu da će te moći samo upload-ujete file-ove u sekciju 4, ako ste prijavljeni s Vašim Google računom. 

Pročitajte pravila za obradu podataka prije nego što popunite upitnik: goo.gl/Sjtt4G

Hvala na Vašoj suradnji!

Slažete li se na korištenje vaših osobnih podataka u skladu s pravilima za obradu podataka? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms