Formular i Vlerësimit
Trajnimi: Prezantimi me Administratën Publike
Ju lutem rethoni një numër që mendoni se perfaqëson mendimin tuaj. Ju lutem komentoni për të gjitha çështjet më të rëndësishme nqs keni përzgjedhur 1, 2 ose 3
Vendosni datën e mbarimit të trajnimit
MM
/
DD
/
YYYY
1. Në çfarë mase keni perfituar nga ky trajnim?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni .
2. Mendoni se informacioni dhe njohuritë e perfituara nga trajnimi do tju ndihmojnë të permirsoni performancën tuaj në punë?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni .
3. Cili është vlërësimi juaj i përgjithshëm për këtë trajnim?
Ju lutemi bëni ndonje sugjerim të cilin ju e mendoni se do te ndihmoje stafin e ASPA të përmiresoje kurse të ngjashme trajnimi në të ardhmen!
4. Sa mendoni se zhvillimi i këtij trajnimi do të jetë i dobishme në punën tuaj?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni.
5. Ka ndonjë tematikë të cilën ju doni ta sugjeroni të perfshihët në programet për grupet e tjera të trajnimit ?
Your answer
6. Ju lutem vlerësoni secilin trajner nga kriteret e mëposhtëm:
Shumë mirë
Mirë
Dobët
1. Noela Ruco
2. Alma Vokopola
3. Klesta Hysi
4. Erind Merkuri
5. Ilirjana Nano
6. Entela Nikaj
7. Jorida Shytaj
8. Sokol Dedja
9. Arjan Gjorga
10. Emira Mitrushi/ASPA
11. Arta Vorpsi
12. Eralda Cani
13. Matilda Thartori
14. Evis Shurdha
15. Anila Denaj
7. Si i vlerësoni ju metodat e trajnimit të përdorura në kurset e trajnimit?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni
8. Si i vleresoni ju materialet e shpërndara?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni
9. Si e vlerësoni ju efektshmërine e perdorimit të teknikave audiovizive (projektorët, slidet, flipchart, etj) ?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni .
10. Si e vlerësoni ju gjithë administrimin dhe organizimin e kursit te trajnimit nga ASPA?
Nqs ju keni përzgjedhur 1, 2 ose 3, ju lutem komentoni pse i keni dhënë këtë pikë
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms