BRISWA Rasszizmus a labdarúgásban kérdőív
Hivatalos weboldal: www.briswa.eu
A. A BRISWA projekt
A BRISWA project egy Európai Unió Erasmus+ Program által finanszírozott project (Project Referencia: 579960-EPP-1-2016-2-IT-SPO-SCP) és célja a rasszizmus és a diszkrimináció felülvizsgálata a labdarúgásban, pontosabb és alaposabb megközelítést kínálva ezzel szemben.

A projekt célkitűzései:
- megérteni a rasszizmus jelenlegi helyzetét Európában,
- hatékonyabb stratégiát akar létrehozni a rasszizmus ellen,
- a stratégiát elsősorban a fiataloknál tervezi végrehajtani, akik még nem rendelkeznek erős szociális idegengyűlölő elfogultsággal és ezért leginkább hajlamosak, különösen a korai életkorban, hogy elfogadják a különböző embereket egymás között, különösen akkor, ha sportolás közben találkoznak
- terjeszteni a rasszista cselekmények megakadályozását egész Európában, azzal, hogy megpróbál felépíteni egy tudatosságot minden korosztályban (különösen kisgyermekeknél). A projekt révén a különböző csatornákon elérni őket (közösségi média, honlap), valamint sportrendezvényeken, képzési szemináriumokon, projektüléseken és nyilvános workshopokon / konferenciákon való részvétel segítségével.


Hivatalos weboldal: www.briswa.eu

A Konzorcium:
• System Dynamics Italian Chapter (Olaszország)
• Academy Football club (Olaszország)
• University of Macedonia (Görögország)
• Associatia Club Sportiv COLTEA 1920 Brasov (Románia)
• Youth Football Tournament doo (Szerbia)
• Debreceni Honved Sport Egyesulet (Magyarország)
• Bulgarian Sport for All Association (Bulgária)

B. Beleegyező nyilatkozat
A tanulmány minden korosztályból gyűjt össze embereket.Az Ön részvétele a kérdőív kitöltésével jár, amely megvizsgálja a rasszizmus jelenségét. A felmérés kb. 10-12 percet vesz igénybe.

Az Ön részvétele a tanulmányban önkéntes. Ha úgy dönt, hogy nem vesz részt, bármikor visszaléphet a tanulmánytól, semmilyen következménnyel nem jár. Az Ön által adott válaszokat bizalmasan kezeljük, a kérdőív eredményeinek bármely elemzésében nem fogják személyesen azonosítani Önöket. Minden megadott információ névtelen lesz, és kizárólag az adott célra használható fel.
Annak ellenére, hogy Önöknek nem származik ebből közvetlen hasznuk, a felmérésben való részvétele kiterjeszti tudásunkat és megértését a rasszizmus jelenlegi helyzetéről Európában, és azonosítja az ilyen jelenségek fő mozgatórugóit.

Ha bármilyen kérdése van a kutatási tanulmány céljaival kapcsolatban, vagy bármilyen egyéb kérdés merül fel a témában érvényességi és etikai kérdésekkel kapcsolatban, akkor kommunikálhat az országa BRISWA partnereivel.


Köszönettel,

A BRISWA projekt csapata

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms