Fixardagen på Börje skola 18/9 kl 9-14
Som förälder i Börje skola har du en unik chans att verkligen påverka ditt barns vardagsmiljö! Var med på den årliga Fixardagen. Projektet drivs av föräldraföreningen och Skolhusbolaget står för materialkostnad samt bjuder på lunch.

Det är bra om ni kan ta med er egna verktyg/redskap som t. ex. grästrimmer, häcktrimmer/häcksax, krattor, spadar, sekatörer m.m.

En bonus är om man har möjlighet att ta med stockar till stockbänkar som ska byggas kring grillplatsen vid naturskolan. Meddela detta i anmälan i så fall.

Grillade hamburgare, korv och dryck kommer att serveras till alla som hjälper till under dagen. Har du tid att bara komma och hjälpa till en liten stund, det är helt ok!

Det är viktigt att du meddelar hur många som kommer på Fixardagen senast den 14/9, så att vi kan beräkna hur mycket mat vi ska köpa in.

Vi kommer att jobba med:

✅ Olja in utemöbler

✅ Klippa/trimma buskar/häckar

✅ Plantera blommor

✅ Beskära träd

✅ Sandskottning

✅ Rensa ogräs

✅ Genomgång av ställningar för träd, buskar och vinrankor

✅ Skapa ett schackbräde

✅ Asfaltsmålning. Kolla gärna upp innan vilken typ av roliga hagar/lekar som barnen kan leka utifrån det som ska målas på skolgården.


Angående Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Självklart respekterar alla att ✅ hålla avstånd till varandra och att ✅ hålla god handhygien. (Handsprit finns på plats). Känner du dig sjuk ber vi dig att stanna hemma.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Så många personer kommer att delta under Fixardagen från vår familj: *
Namn på deltagare, nämn även ev. allergier/specialkost: *
Jag godkänner att föräldraföreningen i Börje skola sparar uppgifterna fram till Fixardagen. *
Bilderna är från en Fixardag som har arrangerats tidigare. Det bjöds på fika, grillade hamburgare och korv under dagen vilket var mycket uppskattat. Missa inte årets Fixardag! Passa på att lära känna andra föräldrar och barn samtidigt som du gör en riktigt fin insats för våra barns skolmiljö på Börje skola.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy