Masterclass instituutsraad
Beste Instituutsraad leden,

Aanvullend op de basistrainingen voor jullie raadswerk wil Vereniging MUST graag vrijblijvend een avond met verdiepende trainingen aanbieden om écht handen en voeten aan jullie taken te geven en daarmee de raadsleden van alle instituten de mogelijkheid te bieden om hun effectiviteit in de medezeggenschap te vergroten.

Op woensdagavond 8 maart nodigen we je uit in het vergadercentrum van Padualaan 99 op de Uithof van 19:00 uur tot 21:30 uur. Vanaf 18:45 uur ben je welkom en om 19:00 uur trappen we eerst gezamenlijk af. Drie ervaren trainers uit de medezeggenschap en het bedrijfsleven zullen door middel van verschillende perspectieven ingaan op het vergroten van jullie effectiviteit. Denk aan trainingen als: netwerk & stakeholders, timemanagement en praktische interne organisatie. Na afloop bieden we jullie een drankje aan.

Wat levert het jou op? 
Een stevige training die gegarandeerd meerwaarde oplevert voor de taken die je in je IR gaat uitvoeren.

Nieuwsgierig?
Meld je aan via onderstaand formulier.

PS: Je gegevens worden alleen voor deze avond gebruikt. Wil je toch op de hoogte gehouden worden van andere trainingen die later in het jaar georganiseerd gaan worden dan kun je dit in het opmerkingen veld extra aangeven.

Voor en achternaam
Your answer
Naam instituut
Your answer
Hoe lang ben je al actief in de medezeggenschap?
Wat is je mailadres?
Your answer
Heb je nog vragen en/of opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service