Bindende påmelding til Åre 16 - Venteliste
For spørsmål om turen, send en e-post til nestleder@volvox.no
For spørsmål om betaling, send en e-post til kasserer@volvox.no

Påmelding er bindende, og ved å melde deg på forplikter du deg til å betale innen betalingsfristen. Påmeldings- og betalingsfrist er 30.11.2015. Manglende betaling vil resultere i utestengelse fra alle V&A-arrangementer frem til arrangementet er betalt. Det kan også bli aktuelt å opprette et inkassokrav.

Venteliste: Du kan melde deg av ventelisten frem til påmeldingsfristen. Etter påmeldingsfristen vil eventuelle ledige plasser bli delt ut, og regler for bindende påmelding vil gjelde selv om du meldte deg på venteliste.
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Avreisetidspunkt *
Det kan bli aktuelt å sette opp buss på forskjellige tidspunkter dersom det er interesse for dette. Dersom du vil stå i bakken den dagen vi ankommer, må du velge den første bussen.
Er du medlem? *
Det er krav om medlemskap i Volvox & Alkymisten for å melde seg på Åreturen. Dersom du ikke er medlem må du betale 2320 kr. Prisen inkluderer medlemskap.
Bindende påmelding *
Ved å melde deg på dette arrangementet godtar du at påmelding er bindene, og at du forplikter deg til å betale innen 30.11.2015. Du godtar at manglende betaling vil resultere i utestengelse fra alle V&A-arrangementer frem til arrangementet er betalt.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.