Prijavnica za mlade - Speed date

Otvorena medijska grupacija provodi projekt „Iz doma na posao“ čiji je glavni cilj povezati nezaposlene mlade s potencijalnim poslodavcima te ih osposobiti i pripremiti za ulazak na tržište rada. Jedna od projektnih aktivnosti je speed date, događanje u kojemu izravno spajamo mlade i predstavnike uspješnih hrvatskih i međunarodnih tvrtki.

Događanje će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru - ZICER (Avenija Dubrovnik 15) u petak, 28. svibnja u 10:30. Polaznici će proći radionicu javnog nastupa, nakon čega će razgovarati s poslodavcima.

Mladi će imati priliku razgovarati o mogućnostima zaposlenja u trgovačkim lancima Pevex, Decathlon, Metro Cash & Carry i Tommy, Valamar Riviera Hotelima te tvrtki L'Oréal Adria.

S predstavnicima Agencije za mobilnost i programe EU mladi će moći razgovarati o mogućnostima mobilnosti u Europskoj uniji, volontiranju te odlasku na stručnu praksu u neku zemlju Europske unije.

Organiziranje ovog događanja ima dugu tradiciju te se nakon velikog uspjeha prvog speed datea, koji je organiziran davne 2011., ono pretvorilo u događanje koje organiziramo svake godine. Tako je tijekom posljednjih deset godina Otvorena medijska grupacija osigurala zapošljavanje više od šezdeset mladih osoba zahvaljujući sjajnoj suradnji s poslodavcima koji su se vrlo rado odazivali na speed dating s potencijalnim mladim zaposlenicima te neke od njih i zapošljavali u svojim tvrtkama.
Ime i prezime: *
Dob: *
Zvanje: *
Kontakt e-mail: *
Broj telefona: *
S kojim biste poslodavcem željeli imati intervju (moguće odabrati više poslodavaca): *
Required
Dodatne napomene
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy