Benvinguts. Vols més informació del Regina Carmeli Horta?
Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. Podràs venir a visitar l'escola i veure el seu funcionament, preguntar tot el que vulguis, parlar amb les professores i professors, amb la Directora, amb el cap d'estudis i rebre molta més informació. Possiblement t'han parlat molt bé de nosaltres. Ara és el moment de comprovar-ho. T'esperem!
Per dirigir-nos a tu necessitem el nom del nen o nena. *
Si és més d'un, pots indicar-ho al mateix espai.
Your answer
Els seus cognoms. *
Your answer
El teu mail de contacte. *
Si no tens, és el moment de fer-ho. El necessitaràs.
Your answer
Un telèfon (mòbil o fixe). *
Your answer
I per últim, el curs pel qual demanes informació. *
Pots escollir més d'un curs en cas de diversos fills.
Required
Si vols, pots deixar comentaris o preguntes a continuació:
Your answer
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, se li informa que El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Escola Regina Carmeli. La Finalitat del tractament és la gestió formativa, administrativa i la inherent als tractaments efectuats en un centre formatiu. La Legitimació és de caràcter legal i contractual. Les dades tractades s'incorporen a un Registre d'Activitats de Tractaments dotat de mesures de seguretat. No se cediran les dades a tercers, excepte autoritats acadèmiques, ni usats per a altres finalitats. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats en la Informació addicional, visitant:
http://reginahorta.com/protecciodades.
Pot contactar a qualsevol moment amb el Delegat de Protecció de dades en dpd@reginahorta.com, o escriure a Escola Regina Carmeli, c/. Eduard Tota, 37. 08031. Barcelona- Espanya.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms