Felmérés a 2020.06.02-tól induló 06.26-ig tartó iskolai ügyelet szülői igényéről
Tisztelt Szülő!

Mint már értesült arról:
- A távoktatás a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad, és a tanév hossza sem változik.
- Június 2-ától ugyanakkor engedélyezik az iskolákban a pedagógusok és a diákok oktatási célú találkozását, kiscsoportos konzultációk és egyéni felkészítés tartását, amennyiben annak célja az elmúlt hónapokban tanultak rendszerezése, megerősítése, az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása.
- Ezt a gyermekfelügyeleti rendet az iskoláktól június 26-ig kell megszervezni és fenntartani.
- Akik részt vesznek a gyermekfelügyeletben, azoknak június 26-ig jár az étkezés az iskolákban, csak június 29-től áll át a rendszer a nyári szünetben alkalmazandó rendre.
- A tanévzárót és a következő tanév megnyitásával vonja össze az iskola, a ballagást pedig a hagyományostól eltérő, az egyidejű tömeges jelenlétet mellőző módon tartjuk 2020. június 12-én 17.00 - 18.00 óra közt (Részleteket a végzősök az osztályfőnököktől kapnak).

A fentiek értelmében - a járványügyi szabályok betarthatósága érdekében - arra kérjük Önöket, hogy az alábbi űrlapon gyermeke jelentkeztetését a jelzett időszakra csak akkor tegye meg, ha gyermeke otthoni felügyeletét munkakörülményei miatt nem tudja megoldani, és gyermeke tanulmányi elmaradásának súlya miatt szükséges.

AZ ISKOLÁBA ÉRKEZŐ DIÁKOKNAK TANULMÁNYI FOGLALKOZÁST SZERVEZÜNK 06.15-IG (a diákoknál legyen füzet és írószer), MAJD 06.26-IG FELÜGYELETET BIZTOSÍTUNK.

Ezen űrlap a jelzett időszakban folyamatosan elérhető, de ügyeletre csak olyan gyereket tudunk befogadni, akinek szülője az igényelt időszak előtt legalább két nappal ezen űrlapon jelzi a szándékát, majd ÉTKEZTETÉST
MEGRENDELŐ NYILATKOZATI ŰRLAPOT és küldje meg nekünk emailben a diadal43@gmail.com címre!

Elérhetősége: http://www.diadal.hu/szulio_hirlevel_mappai/dokumentumok/ideiglenesek/nyilatkozat.pdf

Kérem, adja meg a diák nevét! *
Your answer
Kérem, adja meg a diák osztályát! (pl., 9.a) *
Your answer
Mely időszakban kéri az ügyeletet? *
Required
Ha a fenti teljes heteknél rövidebb időre kéri az ügyeletet, kérjük pontosan megjelölni a napokat. Ha nem akar ilyet jelölni, kérjük írja be, hogy "Teljes hetet kérek." *
Your answer
Kérem, pontosan írja be, mettől meddig kéri az ügyeletet a 08.00 - 16.00-ig terjedő időtartamra. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy