1-op-1 ontmoetingen met filmexperts!
ZATERDAG 16 MAART // 14:00 – 17:45 // GRATIS

Ben je een professional uit de filmwereld, filmstudent, een creatieveling op zoek naar advies of wil je gewoon jouw netwerk uitbreiden?

Schrijf je dan gratis in voor één of meerdere van de 1-op-1 consults. Tijdens deze ontmoetingen van 15 minuten maak je kennis met experts uit de filmwereld en kun je advies vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen, van scenario, productie en distributie tot juridische en financiële tips.

REGELS:
• Elke optie is slechts beschikbaar voor 1 deelnemer.
• Je mag per persoon 6 (al dan niet opeenvolgende) tijdstippen reserveren bij verschillende experts. Reserveer je toch meer dan 6 tijdslots, dan kunnen wij deze zonder overleg annuleren en opnieuw vrijgeven.
• De inschrijvingen gebeuren volgens het first come, first served principe en vol = vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Na je inschrijving volgt een bevestigingsmail van jouw boeking.

Ben je alsnog verhinderd om de consults bij te wonen? Stuur dan een annuleringsmail naar info@cineprive.be. Zo kunnen de consults opnieuw vrijgegeven worden voor andere deelnemers.

We wensen je alvast veel boeiende gesprekken!

Email address *
Naam:
Your answer
Margie Van de Slycke – Culturele projectsubsidies Stad Gent
Margie geeft advies en ondersteuning aan jonge filmmakers met betrekking tot de verschillende subsidiekanalen van de Stad Gent.
Boek: Margie (Cultuur Gent)
Dirk Joos en Marijke Bekaert (Film Office Gent)
Film Office Gent beschikt over een uitgebreid netwerk aan contacten in de diverse stadsdiensten. Het coördineert de aanvraag en zorgt ervoor dat alle aspecten degelijk worden vergund en dat alle praktische afspraken (inname openbare weg, toegang tot gebouwen e.d.m.) worden gemaakt, in overleg met de klant.
Boek: Dirk en Marijke (Film Office Gent)
Pieter Dewinter (Flanders Film Funding)
We spraken al vele jonge filmmakers en het lijkt ons van belang voor hen om van bij de start de financiering van hun productie goed op te bouwen. Hierin neemt Tax Shelter een alsmaar prominentere rol in, maar is dit vaak een wat abstract en moeilijk begrip Wij geven advies over financiering, de rol van Tax Shelter hierin, de mogelijkheden en verplichtingen voor de producent.
Boek: Pieter Dewinter
Vincent Langouche – directeur Kortfilmfestival Leuven
Veel jonge makers hebben als doel met hun werk op festivals te staan; ik licht graag een tipje van de sluier van deze moeilijk te doorgronden wereld. Ik leg ook graag uit waar wij (en eventueel andere festivals) naar op zoek zijn. Zo geef ik alvast graag mijn mening over projecten in ontwikkeling.
Boek: Vincent Langouche
Tine Van Kerkhoven (Dalton Distribution)
Advies over distributiemogelijkheden in Vlaanderen en bekijken van samenwerkingsmogelijkheden met Dalton Distribution.
Boek: Tine Van Kerkhoven
Didier Deneuter (Jurist bij Modo Advocaten)
Deelnemers kunnen bij mij terecht met vragen van juridische aard (bv. contractenrecht, auteursrecht …) of strategisch-zakelijke aard van hun project in alle stadia : concept, creatie, productie, exploitatie. De vragen mogen zowel specifiek zijn of algemeen. Ook kan een project worden voorgesteld om mogelijke juridische aspecten te detecteren en te overlopen.
Boek: Didier Deneuter
Rik Stallaerts (Producer bij Canvas)
Bekijken van pitches die interessant zouden kunnen zijn voor Canvas en geven van praktische tips & tricks uit het werkveld.
Boek: Rik Stallaerts
Bert Lesaffe (Docent KASK en programmator KASK Cinema)
Advies over de ontwikkeling van een film (van idee tot distributie), feedback op filmprojecten, informatie over de filmsector en de opleiding audiovisuele kunsten aan het KASK.
Boek: Bert Lesaffre
Ilse Schooneknaep – Productiehuis De Wereldvrede
Een combinatie van het delen van de eigen ervaringen, alsook wat te doen na verlaten filmschool en hoe vervolgens te werk te gaan, ikzelf ben ik ook gespecialiseerd in distributie en festival strategie dus kan daar gerust bij helpen
Boek: Ilse Schooneknaep
Wim De Witte (Programmator Film Fest Gent)
Advies over de sector en feedback op filmprojecten. Hoe werkt de Film Fest Gent selectie.
Advies rond distributie en vertoning van je film
Boek: Wim De Witte
Nicolas Rahoens - Self-made Schrijver/Regisseur/Producent en Piet Meersschout - Cameraman
Studies en netwerking zijn heel belangrijk zijn voor professionele beroepsdoeleinden. Als dit niet lukt ben ik de geknipte persoon om eens te luisteren naar hoe het ook anders kan. Want, ja : je kan een film maken zonder het VAF en je kan er ook je boterham mee verdienen. Ik word bijgestaan door Piet Meersschout die ook op al je technische vragen kan antwoorden.
Boek: Nicolas Rahoens
Annemie De Tremerie – Cultuurloket
Cultuurloket wil de zelfredzaamheid van culturele actoren stimuleren. Tijdens het consult focussen we op duurzaam ondernemerschap zowel in culturele als in economische zin. We adviseren over zakelijk-juridische aangelegenheden en mogelijke aanvullende financiering voor hun project. Daarnaast geven we hen een bredere kijk op hun projecten en we leggen interessante linken naar netwerken en andere ondersteunende organisaties uit de cultuursector (lokaal, Vlaams en internationaal).
Boek: Annemie De Tremerie
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service