Biblioteken, segregationen och integrationen den 10/9 i Skellefteå
En seminariedag inom projektet ”Samla ord på biblioteket”, som Länsbiblioteket i Västerbotten driver, med stöd av Länsstyrelsen i Västerbotten.

Välkomna att anmäla till er till en seminariedag kring Biblioteken, segregationen och integrationen, med spännande och lärorika worskshops.

Sista anmälningsdag är fredagen den 7 september innan kl. 12.00

Dagen är avgiftsfri, och Samla ord på biblioteket bjuder på fika och lunch.

Frågor: Carl Axel Gyllenram, litteratur- och läsfrämjande konsulent,
Länsbiblioteket i Västerbotten, Region Västerbotten, carl-axel.gyllenram@regionvasterbotten.se, 070-258 57 26

Namn *
Your answer
Arbetsplats *
Your answer
E-post *
Your answer
Mobil *
Your answer
Jag anmäler mig till följande seminariedag *
Required
Jag vill delta i följande programpunkter: *
Required
Jag önskar lunch *
Required
Jag önskar förmiddagsfika *
Jag önskar eftermiddagsfika
Specialkost fika/lunch *
Typ av specialkost *
Your answer
Nya dataskyddslagen
Med anledning av nya dataskyddslagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid boknings]tillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, exempelvis för att kunna visa hur vi lagrar information i inbjudningar eller andra tillfällen för att skicka dig information, erbjudanden om deltagande eller annat. Kort sagt, för att ge dig en så bra upplevelse av oss som möjligt vill vi berätta för dig vad som gäller.

Vår organisation arbetar för regional utveckling och samverkan vilket gör att vi är aktiva i sammanhang där många personer samlas, därför publiceras bilder och filmer också för allmänt intresse på våra hemsidor och sociala medier.

I de fall ni skulle finnas med på film, bild eller annan behandling utan vetskap om detta, inte haft möjlighet att ge ert samtycke eller ser detta som ett problem om det inte finns annat lagrum för behandling vill vi be er att omgående tar kontakt med Region Västerbottens dataskyddsombud för information och åtgärd­.


Syfte med lagring av data

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att få ut statistik på antal bokningar som görs. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt boknings]system, ta kontakt med ansvarig för inbjudan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer.

De uppgifter vi avser att lagra i vårt system är [namn], [arbetsplats], [epost] och [telefonnummer]. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar boka ändå ber vi er ta kontakt med ansvarig för inbjudan, Carl Axel Gyllenram på telefon 070-258 57 26 så hjälper han er.

Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för inbjudan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Jag samtycker till att Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms