Koop een geit op Expovet: doe mee
Help ons bij onze campagne en verkoop mee geiten op Expovet (28-29 oktober in Gent)! Wat krijg je ervoor terug: gratis toegang tot de beurs, een tof team, een megawijs T-shirt, gratis drank en eten tijdens je shift... en de beste verkoper per shift wint een goodiebag met gadgets van Dierenartsen Zonder Grenzen! We geven je ook een korte training zodat je de do's en don'ts van face to face marketing opdoet.
Email address *
Welke shift(s) ben je beschikbaar? *
Duid alle periodes aan die je kan, zo kunnen wij beginnen puzzelen en zijn we er zeker van dat er voldoende vrijwilligers per shift zijn. We geven elke vrijwilliger 1 shift, tenzij je er meer wil doen. We laten je ten laatste een week voor Expovet de planning weten.
Required
Maat T-shirt *
Gsm-nummer waarop we je kunnen bereiken *
Your answer
Parking exposanten
We kunnen een aantal parkeerkaarten aanvragen voor de standhouders, maar dit is niet gratis. Laat weten of je hierin geïnteresseerd bent. Er is sowieso parking rondom Expovet waar je je auto kwijt kan (ook tegen betaling). En er is vlotte aansluiting met het openbaar vervoer.
Voorkeuren of andere zaken
Laat ons weten als je graag met iemand specifiek een shift doet, of als je een bijscholing wilt volgen, of als je beschikbaarheid afwijkt van de voorgestelde tijden...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms