Formulari d'inscripció al mercat artesà i agroalimentari de la Fira del Ferro
Alins - Vall Ferrera - Pallars Sobirà. Dissabte 10 de juliol

El segon cap de setmana de juliol, tindrà lloc l'11a edició de la Fira del Ferro de la Vall Ferrera, aquest any amb una edició reduïda marcada per les limitacions i la prudència davant de la situació de crisi sanitària.

INSCRIPCIONS I PARTICIPACIÓ AL MERCAT ARTESÀ i AGROALIMENTARI
Si voleu participar amb una parada a la fira cal que ompliu el següent formulari abans del 7 de maig del 2021. Un cop rebudes totes les sol·licituds es farà una tria de les parades participants i s'enviarà un correu de resposta, tant a les seleccionades com a les no seleccionades. Tal i com us avançàvem, les places aquest any són força limitades i l'organització es reserva el dret de selecció de paradistes.

REQUISITS PER PARTICIPAR A LA FIRA
o Per als paradistes de PRODUCTE ALIMENTARI: cal que sigueu els productors/es o elaboradors/es, no s'accepten parades que només venguin productes de tercers.
o Per als paradistes de PRODUCTES DE MANUFACTURA NO ALIMENTARIS: cal que les peces les elaboreu o fabriqueu vosaltres, no s'accepten parades que només venguin productes de tercers.

CRITERIS DE SELECCIÓ
o Territorialitat. Es valoraran les sol·licituds de productes de proximitat territorial (comarca, demarcació Pirineus...)
o Qualitat. Es tindrà en compte que el procés d'elaboració dels productes sigui el més artesanal possible i es valorarà la qualitat dels materials o matèries primeres, així com el producte final.
o Originalitat. Es valorarà el fet de portar articles d'artesania com d'alimentació únics i de producció limitada.
Haver participat d'edicions anteriors de la Fira no és garant de plaça a la present edició.
Aquest any, especialment, el factor de territori agafarà especial rellevància a l'hora de seleccionar els paradistes.

UBICACIÓ I INFRAESTRUCTURA
Enguany la ubicació del mercat variarà respecte les edicions anteriors, situant-se als carrers que envolten l'espai de forja i facilitant el trànsit del públic assistent per aquest espai.
L'organització és la responsable d'assignar la ubicació de les parades al mercat. L'espai de cada parada estarà marcat abans del muntatge. En cap cas es realitzaran modificacions un cop assignades les places. Cal que indiqueu les mides MÀXIMES de la parada. L'organització vetllarà per garantir l'espai que indiqueu, en cas que les mides sol·licitades siguin superiors a les disponibles per parada, us ho comunicarem prèviament). En cap cas el dia de la Fira es podrà disposar de més espai.
Caldrà que cada participant porti la infraestructura necessària per a la seva parada: taula, cadira, tendal, roba per cobrir la taula i allargador per la llum (si necessita connectar-se al punt de llum).

HORARI
Dissabte:
o de 8h a 9h muntatge
o de 10 a 18h

PREU
El preu de participació al Mercat Artesanal de la Fira del Ferro és de 10 euros. Un cop us confirmem l'acceptació de la vostra sol·licitud d'inscripció, us proporcionarem un nombre de compte en el que ingressar l'import.
La inscripció a la fira suposa l’acceptació de l’acord econòmic entre artesans i productors i l’organització.
En cas que es produeixi una baixa una setmana abans de la Fira o no notificada, l'organització no retornarà l'import d'inscripció.

Per últim, en cas que la situació sanitària es compliqui o les restriccions establertes dificultin la realització de la Fira, l'organització es reserva el dret d'anul·lar l'esdeveniment fins a última hora.

Moltes gràcies per la comprensió.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy