Пријавување на обуките „Борба против говор на омраза на Интернет“
Име и презиме *
Your answer
Организација / институција / фирма / медиум
Your answer
Место на живеење / општина *
Your answer
Имејл за контакт *
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Профил на Твитер
Your answer
Профил на Фејсбук
Your answer
Зошто сакате да учествувате на обуката? *
Your answer
Како планирате да ги примените и ширите стекнатите знаења и вештини? *
Your answer
Дали освен во Вашето место на живеење, би можеле да учествувате на обука во други градови? Кои?
Your answer
Со кои од следните концепти сте запознаени? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.