Liity Prometheus ry:n jäseneksi
Prometheus ry on Turun yliopiston yleisen kirjallisuustieteen järjestö. Voit liittyä jäseneksi olit sitten pää- tai sivuaineopiskelija tai muuten vain kirjallisuudesta kiinnostunut, ja jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista jäseneduista.

Muistathan lomakkeen täyttämisen lisäksi maksaa jäsenmaksusi joko Prometheus ry:n tilille tai vaihtoehtoisesti käteisellä esimerkiksi tapahtumien tai myyjäisten yhteydessä jollekin hallituksen jäsenelle.

Maksuohjeet:
Saaja: Prometheus ry
Tilinumero: FI76 4713 0010 0401 03
Viesti: Jäsenmaksu etunimi sukunimi

Jäsenmaksu on 5€/vuosi tai 15€ / 7 vuotta.
Mikäli olet liittynyt jäseneksi jo ennen syksyä 2017, sinun ei tarvitse enää maksaa - lomakkeen täyttäminen riittää.

TIETOSUOJASTA

Jäsenrekisteriä ylläpitää Turun yliopiston yleisen kirjallisuustieteen opiskelijoiden yhdistys Prometheus ry. Yhteyshenkilöinä toimivat puheenjohtaja Milja Majanlahti (misomaj@utu.fi) ja taloudenhoitaja Essi Stenberg (ekaste@utu.fi). Rekisteriä ylläpidetään, sillä yhdistyslaki vaatii yhdistyksiltä tietoa jäsentensä koko nimestä sekä kotipaikkakunnasta. Tiedotusta varten lomakkeessa pyydetään myös jäsenten sähköpostiosoitetta. Koska Prometheus on TYY:n alainen järjestö, pyydämme tietoa myös siitä, opiskeletko kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa. Jäsenrekisterin ainoa tietolähde on tämä lomake.

Lomakkeella kerätyt tiedot ovat vain Prometheuksen hallituksen nähtävissä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai hyödynnetä muussa mainonnassa. Tiedot siirretään lomakkeelta viralliseen jäsenrekisteriin, joka on vain yhdistyksen nimenkirjoitusoikeudellisten jäsenten hallussa.

Kaikki etunimet *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Kotikunta *
Your answer
Jäsenyys *
Opiskeletko yleistä kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service