Tájékoztató és jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA Kalap utcai uszodába (TVE) szervezett 2020/21 tanévi lakossági tanfolyamaira
Tisztelt Érdeklődő!

Ön a BALU Sport Egyesület (továbbiakban Egyesület), közismertebb nevén Baluswim Úszóiskola, III. kerület TVE uszoda Kalap utca 1-be szervezett tanfolyamainak jelentkezési lapját nyitotta meg.

Szeretnénk jelezni, hogy a TVE uszodában történő oktatás egy feltehetően átmeneti - alternatív megoldás az eredeti, San Marco utcai oktatási helyszín zárva tartása miatt. A San Marco utcai helyszín újranyitásakor tanfolyamainkat ott folytatjuk. Természetesen a helyet ott is biztosítjuk Önöknek időpontot egyeztetve Önökkel az akkor aktuális órarendünk szerint.

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak találja a tájékoztatóban foglaltakat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy egy űrlap csak egy gyermek jelentkezésére szolgál, ezért a jelentkeztetni kívánt gyermekek számával megegyező űrlap beküldése szükséges.

Helyes kitöltés és sikeres küldés esetén, az űrlap elküldése után a Google azonnal egy automatikus rendszerüzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, amelyben visszaigazolást kap az Ön által megadott információkkal. Amennyiben nem kap AZONNAL RENDSZERÜZENETET, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül küldünk tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül (2 munkanap) tájékoztató e-mailt tőlünk, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken! E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően, kérjük, semmi esetre se utaljon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt. A jelentkezést a fizetési tudnivalókat is tartalmazó visszaigazolásunk után, csak az első díj beérkeztével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos fizetési határidőt adunk).

A megküldött adatokat a törvényi előírásoknak és adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezeljük (GDPR tájékoztatónk a www.baluswim.hu oldalunkon megtekinthető), csak saját célokra (pl. kommunikáció a gyermekkel kapcsolatosan, tájékoztatás a tanfolyamokat érintő dolgokról) használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha ahhoz a törvényes képviselő hozzájárul, illetve ha arra jogszabály vagy hatóság kötelez.

A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

Az úszás díja fizetési ciklusonként:

Heti egyszer járóknak 10.000 Ft/fő.
Heti kétszer járóknak 20.000 Ft/fő.
Heti háromszor járóknak 28.000 Ft/fő.

A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén lehet hosszabb) fizetési ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik.


FIZETÉSI MÓDOK

- Jelentkezéskor az első tanfolyami díjukat csak készpénzben tudják fizetni.
- A továbbiakban a már regisztrált gyermekek után készpénzben, utalással, és OTP SZÉP kártyával is tudják rendezni az úszás díját. A fizetés módja szabadon változtatható a tanév során, az adott fizetési módra vonatkozó szabályok betartásával.

Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyam díját és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérhetünk.

A hiányzott alkalmak díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A gyermekek fejlődése érdekében a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig. Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő csoportban, előre egyeztetett időpontban lehet. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni. A tanév során nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.

Pénz visszatérítés nincs, azonban, ha valaki befizetett, és az adott fizetési ciklusban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól, a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait.

Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.


A 2020/'21 tanév fizetési ciklusai:


10.05-11.07, 5 hét, benne őszi szünet (amíg nem oktatunk: 10.26 - 11.01);
11.09-12.05;
12.07-01.16, 6 hét, benne téli szünet (amíg nem oktatunk: 2020.12.20 vasárnap - 2020.01.03. vasárnap);
01.18-02.13;
02.15-03.13;
03.16-04.17, 5 hét benne tavaszi szünet (amíg nem oktatunk: 04.01-04.06.);
04.19-05.15;
05.17-06.12.

Amennyiben egy ciklusban kevesebb vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.

Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el már befizetett óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük.

Az úszásoktatást a III. kerület TVE uszoda (Kalap utca 1.) 21 x 28,5 méteres, 2,0 m mély úszómedencéjében (27°C) tartjuk. EZT AZ USZODÁT VÍZHEZ - SZOKTATÓ GYERMEKEKNEK NEM JAVASOLJUK!

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító. Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak.

A gyerekeket az azonos nemű kísérők segíthetik az öltözésben.
Kérjük csak azokat a gyerekeket kísérjék az öltözőbe, akik nem tudnak önállóan átöltözni az edzés előtt és után.

A szülők a medencetérbe nem mehetnek be.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A környéken a parkolás fizetős.

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATTI KÉRÉSEK - INTÉZKEDÉSEK
A koronavírus okozta helyzet miatt az általánostól eltérő szabályokat kell betartaniuk.

Az uszoda előterében (lobby) területén a szülők és kísérők nem tartózkodhatnak.
A kísérők a várakozás ideje alatt igénybe vehetik a TVE főépület büféjét, tartózkodhatnak a futball lelátón, vagy úszójegy váltása esetén úszhatnak is.

A TVE teljes házirendje ide kattintva olvasható: https://drive.google.com/file/d/1uh7tVJ1mrsRU896VtSozpOJMdFguTY9w/view

Az öltözői rend ide kattintva olvasható: https://drive.google.com/file/d/1wmGxvq6E-9XoJzZm7ydvXyUbfXnfPM1E/view

Köszönettel:

Baluswim Úszóiskola
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy