OFERĂ O SOLUȚIE DIGITALĂ
Stimați colegi,
prin prezenta, prin intermediul proiectului Tekwill, finanțat din surse USAID și ale Guvernului Suediei, în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Moldova IT Park, ne propunem să facilităm procesul de tranziție de la o economie bazată pe procese tradiționale la una digitizată prin intermediul conectării la tehnologii prin intermediul programului Startup Moldova.

Programul Startup Moldova intenționează să stimuleze creșterea economică în Moldova, prin furnizarea de locuri de muncă prin inovare, prin creșterea utilizării TIC și digital, sprijinirea colaborării dintre sectoarele TIC și non TIC, revitalizarea proceselor de business și reținerea sau crearea de noi locuri de muncă mai puțin susceptibile de a fi subcontractate.

Cu o experiență vastă în domeniul TIC, ne propunem să adresăm cele mai stringente necesități sectoriale care ar putea fi soluționate prin intermediul TIC.

Vom aprecia mult completarea următorului chestionar pentru a înțelege ce fel de soluții puteți oferi pentru digitizarea businessurilor non IT și pentru impactul asupra sectoarelor afectate. În cadrul proiectului ne propunem să alocăm resurse financiare care urmează să fie oferite companiilor non IT în conformitate cu necesitățile fiecăreia conform problemelor identificate.
Denumirea companiei *
Dispuneți de soluții IT pentru următoarele sectoare: *
Required
*
Required
Produsul/serviciul este gata? *
Dacă aveți careva idei pentru rezolvarea unor probleme de sector non IT (cu ajutorul tehnologiilor) și sunteți gata să descrieți conceptul, vă rugăm mult să o faceți: *
Care ar fi timpul mediu de implementare per o companie? *
Care este prețul estimativ per companie (mediu) în USD:
Persoana de contact *
Website: *
Telefon de contact: *
E-mail: *
Captionless Image
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy