Formular de inscriere "Miercuri cu Rajan" 3
Miercuri cu Rajan 3 este un curs on line cu traducere in limba romana incepand din 1 februarie 2018.

In Miercuri cu Rajan 3 (WWR-3) participantii invata arta si tehnica complexa ale luarii si analizei cazului, precum si a follow-up-ului.

Acest program urmeaza "Miercurilor cu Rajan 1" care s-a concentrat mai mult pe invatarea notiunilor de baza ale homeopatiei, si "Miercurilor cu Rajan 2" in care au fost prezentate cursuri avansate pe metoda senzatiei.

Miercuri cu Rajan 3, se concentreaza pe cea mai noua evolutie a practicii, incluzand abordarea "Sinergiei" si a "Metodei celor 8 cutii". In acest curs, participantii vor beneficia de o instruire avansata din partea domnului Dr. Rajan Sankaran, in care va prezenta o integrare a tuturor metodelor de luare si analiza a cazului. Miercuri cu Rajan 3 subliniaza, de asemenea, importanta tehnicilor folosite in follow-up-uri si cum se managerieza acestea, pe termen lung, in practica.

In aceste cursuri, Dr. Sankaran merge in detaliu si explica procesul de luare si analiza a cazului, folosind indicatii pas cu pas, permitandu-le astfel participantilor sa traga cu ochiul la procesul sau de gandire si intelegere a artei homeopatiei.

Cursurile sunt in format on line, o lectie consta intr-un film de o ora, un film nou fiind publicat saptamanal, timp de un an. Transcriptul filmelor va fi tradus in limba romana.

Date de identificare
Nume și prenume: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Localitatea *
Your answer
Ocupația/Specialitatea: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms