Од стартап и ИКТ заедницата со <3
Иницијатива на асоцијацијата Стартап Македонија за поддршка на традиционалните микро, мали, средни претпријатија

#MKstartups заедницата е спремна да излезе во пресрет на оние кои ќе бидат најпогодени од зададената кризна ситуација.
Вистинско време е за дигитализација на традиционалните микро, мали и средни претпријатија (ММСп). Да ги поддржиме лесно и едноставно да ја поминат оваа транзиција.  

Име и презиме *
E-mail: *
Контакт телефон: *
Линк до веб страна на вашата организација/компанија: *
Линк до HQ лого* (доколку сакате да бидете вклучени во промо активностите и на сајтот како поддржувачи) *
Каков тип на поддршка сте спремни да понудите *
Required
Сугестија-идеја-коментар, предлог за економски мерки:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy