Anna Murtolan laulukurssi
Tervetuloa Anna Murtolan flamencolaulukurssille!

Flamencolaulaja Anna Murtolan viikonloppukurssin aikana tutustutaan ilmaisuvoimaisen espanjalaisen flamencomusiikin maailmaan sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan kautta, sekä opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja. Kurssi keskittyy erityisesti 12-jakoisen bulería-tyylilajiin joka yksi flamencon perustyyleistä, jossa keskiössä ovat laulun, tanssin ja kitaran yhteistyö ja kommunikointi. Kurssin viimeisenä päivänä oppilaat pääsevätkin kokeilemaan myös tanssille laulamista kitaran säestyksellä.

Flamencotanssin harrastajille kurssi tarjoaa erinomaisesti työkaluja bulería-tanssin ymmärtämiseen. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä espanjan kielestä. Pääasiana kurssilla onkin sukeltaa rohkeasti upean ja intensiivisen taiteenlajin pariin iloisella asenteella ja hyvässä seurassa.

Opettajana toimii oululaislähtöinen flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippujen johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Hän on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta ja toimii esiintyvänä freelance-artistina.


Kurssiajat ja -paikka:

Perjantain ja lauantain kurssit pidetään Kulttuuritalo Valveen kokoushuonessa 3. kerros, Hallituskatu 7

Pe 1. marraskuuta klo 16-17.30
La 2. marraskuuta klo 10-11.30
Su 3. marraskuuta klo 13-14 Valveen tanssisali nro 3

Kurssihinnat:

Early bird -tarjous 70 euroa kun varaat ja maksat kurssin 10. lokakuuta mennessä.

Hinta 11.10 alkaen 80 euroa. Ilmoittautuminen päättyy 30. lokakuuta.

Huom! Ilmoittauminen tehdään sekä tällä lomakkeella että vahvistamalla ilmoittauminen maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71. Kirjoita viestikenttään nimesi ja Annan laulukurssi.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.
Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Kurssi-ilmoittautuminen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy