NVvIR Voorjaar - 1 jaar AVG in IT
De NVvIR voorjaarsvergadering heeft als titel: De AVG een jaar na dato. Waar lopen partijen in de praktijk tegenaan en hoe los je dat op? Welke lessen zijn er inmiddels in de praktijk geleerd? Vooral, hoe opgelost of op te lossen in praktijk. Spagaat en onmogelijkheden worden toegelicht.

We hebben boeiende sprekers gevonden uit de praktijk, rechtspraak en wetenschap die elk vanuit hun eigen discipline dit thema belichten.

Meld je nu aan, plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden
Aanmelding
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Organisatie
Your answer
Emailadres
Your answer
Diner
Eet je mee? Aansluitend organiseren we weer een diner; eigen bijdrage 25 euro.
Je ontvangt een factuur na aanmelding met betalingsverplichting - ook als je na aanmelden helaas toch niet kan komen blijft de betalingsverplichting. Natuurlijk kun je wel een ander in je plaats laten gaan.
Dieetwensen?
Your answer
PO
Bewijs van deelname?
PO punten?
Dit evenement kan meetellen voor PO punten. Je bent daar als advocaat zelf verantwoordelijk voor. Als je aanwezig bent geweest, kunnen we je een bewijs van deelname zenden. Laat je weten of je een bevestiging wil ontvangen?

De orde zegt er dit over:
"Aan de hand van artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur kunt u zelf beoordelen of een cursus voldoet aan de voorwaarden voor puntwaardigheid.
Zo dient het onderwijs van academisch niveau te zijn, moet het onderwijs de praktijkuitoefening of de praktijkvoering ten goede komen en moeten deskundige docenten het onderwijs verzorgen. U mag zelf het aantal opleidingspunten voor de cursus berekenen.
Het volgen van netto één uur onderwijs levert één opleidingspunt op. U dient daarvoor te kunnen aantonen dat u het onderwijs daadwerkelijk gevolgd heeft. Hiervoor dient u een bewijs van deelname (een schriftelijke bevestiging) te kunnen overleggen en een cursusprogramma waaruit blijkt welke onderwerpen zijn behandeld, welke docenten hebben lesgegeven en op welke tijdstippen de onderwerpen zijn behandeld. Daarmee kunt u het aantal netto uren onderwijs bepalen en aantonen.
Deze opleidingspunten kunt u in de jaarlijkse controle (CCV) opvoeren. U hoeft hiervoor geen aparte aanvraag bij de NOvA in te dienen."

Vragen?
Jouw "AVG" spagaat in IT? Is er een vraag of stelling die je tijdens de najaarsbijeenkomst graag voorbij ziet komen?
Your answer
Overige opmerkingen?
Your answer
Dank voor je aanmelding!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service