Пријавни формулар
ОЈКГ расписује конкурс за вршњачке едукаторе за безбедност на интернету, који ће похађати обуку у периоду од 29.септембра до 3. октобра 2019. године у вили Динчић, Сребрно језеро.
Одабраћемо 24 младих полазника који имају од 15 до 19 година и живе на територији града Крагујеваца, Зајечара, Београда и Новог Сада. Задатак едукатора је да поред завршене обуке, омогуће да се информишу млади у циљу превенције безбедности на интернету кроз радинице у школама.
За све вршњачке едукаторе обезбеђен је сместај, храна и трошкови превоза. „Safe surfing“ спроводи Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.
Рок за пријаву је субота 21.09.2019. године до 13 часова, након селекције биће изабрано по 6 учесника из сваког града. За сва питања стојимо Вам на располагању.
Име и презиме *
Your answer
Датум рођења *
MM
/
DD
/
YYYY
Твоја имејл адреса *
Your answer
Твој град из којег долазиш? *
Твој број мобилног телефона *
Your answer
Да ли си члан/ица неке организације? Уколико јеси наведи које. *
Your answer
Да ли си присуствовао/ла некој обуци, тренинигу или семинару до сада? *
Молимо да опишеш своје досадашње искуство у раду са младима *
Your answer
Молимо да опишеш своју мотивација за учешће на тренингу *
Your answer
Да ли можеш да присуствујеш целој обуци? *
Да ли можеш да издвојиш време и одржиш својим вршњацима едукативну радионицу, како би информисао/ла вршњаке о дигиталној безбедности? *
Уколико имате додатних питања пишите нам овде или на мејл milica.jovanovic@jazaskg.rs или позовите Милицу Јовановић на 064/4073269 која вам стоји на располагању.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service