Tudatosan a stresszel! - augusztus 25 - regisztráció a szemináriumra
A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában, nem várt külső körülmények (pl járványok), gazdasági hatások és ezer szüntelenül jelen lévő stresszforrás. Nem lehet a stresszt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?

A helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a nem megfelelő regenerálódás, a környezeti hatások, a mentális túlterheltség, a konfliktusok a mindennapokban, a külső körülmények, amikre nem vagyunk hatással és még hosszasan sorolhatjuk azokat a területeket, melyekre a szemináriumon válaszokat fogsz kapni.

Gyakorlatias, friss, eszközökkel és technikákkal, javaslatokkal teli szeminárium lesz ez, mely segít felismerni a stresszes működés tüneteit, okait, majd segít leküzdeni azokat.

Jelentkezz még most! LEGYEN BIZTOS A HELYED!

A helyszínt, vagy a Zoom linket a regisztrálásod után a számlázás után el fogjuk küldeni az e-mail címedre.

E-mail címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Milyen szolgáltatásokon vettél már részt a Testszerviznél? *
Required
Melyik könyveinkből vásároltál már?
Mi a legfőbb oka, hogy részt szeretnél venni ezen a szemináriumon? *
Milyen formában érdekel az előadás? (E-mailben elküldjük majd a helyszínt és a megközelítést, amennyiben a helyszínen szeretnél részt venni a szemináriumon) *
Írd meg a lakcímed, ami alapján töltsem ki a számládat: *
Milyen fizetési módot választasz? *
Bármilyen észrevétel, ami fontos lehet számunkra.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy