Innovation Starter Accelerator
АКСЕЛЕРАТОР ЗА СТАРТИРАЩИ КОМПАНИИ В ЕТАП "ВАЛИДАЦИЯ НА ИДЕЯ".

Акселераторът на Innovation Starter е създаден за компании от 1 до 3 години, които са вече регистрирани търговски дружества с оформена идея за продукт, услуга или процес и на които им предстои пазарна реализация.
Като агенция фокусирана върху иновациите, търсим дружества, които са готови да бъдат ясно диференцирани, конкурентни и смели.
Приоритетни сектори, в които ще финансираме и обучаваме компании са: 1. Здравеопазване, с особен интерес към грижа за възрастни хора, технологични здравни устройства, дигитални здравни проекти 2. Бързооборотни стоки, с особен интерес към хранително-вкусова промишленост 3. Транспорт и логистика и 4. ИКТ - Софтуерни продукти, Телекомуникации, дигитални проекти. 5. Кръгова икономика.
Pre-seed финансирането, което осигуряваме, е с изцяло частен капитал в размер от 10 000 до 60 000 евро в зависимост от етапа и нуждата на компанията, и ще се предоставя целево и с различен механизъм за всяка компания.
Ние, като бизнес акселератор не предоставяме грантове (с изключение на специални програми, като ClimAccelerator Black Sea), а работим с дялови инвестиции. Целта ни е да подпомогнем развитието на стартиращия Ви бизнес и в максимален срок до 5 години да имаме разумна възвръщаемост на инвестицията.
Следим за стриктно спазване на ключови бизнес показатели и цели от страна на компаниите.
 Само компании, които успешно преминат обучителната програма и покажат стабилни резултати ще бъдат финансирани.
Обучението е тримесечно в 8 сесии и ще се провежда два пъти всяка календарна година в периода 2020 - 2025 г.
Изберете сектор, в който бизнесът ви оперира *
Captionless Image
Въведете наименование и ЕИК на дружеството:
Изберете причината, поради която искате да работите с нас: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of InnovationStarter. Report Abuse