CIUTAT ENCALLADA. Falla Castielfabib - Marqués de Sant Joan 2014


CIUTAT ENCALLADA, és un projecte de FALLA PARTICIPATIVA.

Volem construir un falla i fer-ho entre tots. Cada faller, veí, amic, rebrà un kit per muntar una peça de la falla i el portarà el dia de la plantà on sumant tots els nostres xicotets esforços li donarem forma a la falla.

Cada peça de la falla és UNÅMIKA, i volem que porte un missatge, el missatge de com pensem que podem desencallar la nostra ciutat. En l’enquesta que us passem expressareu la vostra opinió que quedarà reflectida en quatre colors.
Aquests quatre colors formaran part del kit. Els fallers fabricaran les peces acolorides amb la vostra opinió.  

Quan ajuntem totes les peces podrem saber com podem salvar la nostra balena!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Falla Castielfabib 2014. Ciutat encallada. mixuro
Enquesta
Per canviar les coses, tots hem de fer un xicotet esforç, per això et demanem que, abans de decidir la teua resposta, penses si estaries disposat a canviar els teus hàbits per aconseguir els objectius que es plantegen, com ara fer la compra en la botiga del barri, deixar el cotxe a casa, participar activament en les associacions veïnals, participar activament en els esdeveniments culturals, etc.

Puntua de 0 (totalment en desacord) al 3 (totalment d’acord) les següents afirmacions:
A
La nostra ciutat hauria de recuperar la relació amb el seu entorn natural (mar, horta, riu, etc.) com a paisatge i com a medi productiu de proximitat.
totalment en desacord
totalment d'acord
Clear selection
B
Els valencians voldríem que es donés prioritat al transport públic, la bici i, per damunt de tot, al vianant, llevant-li protagonisme al cotxe.
totalment en desacord
totalment d'acord
Clear selection
C
Els col·lectius, associacions, falles, etc. haurien de asumir més poder i responsabilitats en la gestió dels espais i recursos municipals.
totalment en desacord
totalment d'acord
Clear selection
D
Els valencians hem de recuperar l’espai públic com a lloc d’encontre, crítica i manifestació cultural, necesari per tindre una ciutat viva.
totalment en desacord
totalment d'acord
Clear selection
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google.