Aplikim per pjesemarrje ne "Menaxheri i Ri" Reality Show - Sezoni 2

Menaxheri i Ri, është Reality Show me i ri në Klan Kosova, i cili realizohet nga Kolegji Universum! Seria e pare ka patur shikueshmeri te jashtezakonshme.


Menaxheri i Ri është Show Televiziv i bazuar në idenë e ‘Apprentice’ të Donald Trump në SHBA dhe Alan Sugar në Britani, i cili i dedikohet të rinjëve 17-19 vjecar në vitin e fundit të shkollës së mesme të cilët garojnë për të fituar çmimin e madh prej 10,000 euro ne total (3,000 euro para per nisje te biznesit, 3,400 euro bursë studimi në Kolegjin Universum dhe 3,600 euro vlerë hapësire inkubimi dhe mentorim në nisjen e biznesit tuaj)!

Emisioni i cili gjithsej zgjatë 9 episoda (8+1 episodë Best Of) dhe me 12 pjesëmarrës, ka për qëllim të edukoj të rinjtë dhe të zhvilloj tek ta shkathtësitë e ndërmarrësisë, udhëheqjes, kreativitetit dhe punës në grup. Gjithashtu, emisioni ka për qëllim që të nxjerr në pah biznes liderët e rinj të Kosovës dhe ti mbështes ata përmes trajnimit, ekspozimit me botën reale dhe një cmimi të jashtëzakonshëm monetar.

Apliko me poshte!

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question