ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТ „ИНОВАЦИСКИ ЦЕНТАР: КОМПАРАТИВНА ПРЕДНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА КОМКУРЕНТНОСТ”
ПРИЈАВА ЗА МИКРО, МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА
ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТ:
„ИНОВАЦИСКИ ЦЕНТАР: КОМПАРАТИВНА ПРЕДНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ„

Краен рок за поднесување на пријавите е 31 Maj 2018 год. до 16:00 часот


Назив на претпријатието *
Your answer
Седиште и адреса на претпријатието *
Your answer
Телефонски број на претпријатието *
Your answer
E-mail на претпријатието *
Your answer
Организационен облик на претпријатието (АД, ДОО, ДООЕЛ...) *
Your answer
Големина на претпријатието според Решението од Централен регистар (микро, мало, средно) *
Лице за контакт за проектот(Име и презиме, e-mail, телефон/моб.) *
Your answer
Веб страна на претпријатието (доколку има)
Your answer
Број на вработени (во 2017 година) *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy