Taller ”Gestionar la frustració”

Dimarts 29 de maig farem el proper taller organitzat per l'AMPA amb el títol "Gestionar la frustració".

El taller és subvencionat pel Centre per a Famílies amb Adolescents de l'Ajuntament de Barcelona i serà conduït per Raul Abril i Montserrat Farrés, psicòleg i educadora social, respectivament, d'aquest Centre.

Identifiques quan et frustres? Què fas? Et convidem a conèixer tècniques per gestionar aquesta vivència emocional i poder acompanyar millor els adolescents. Reflexionarem al voltant de què és la frustració, quins sentiments ens genera, què podem fer per tolerar-la, per a què ens serveix i què en podem aprendre. Combinarem aquests continguts amb la introducció d’eines pràctiques que ens permetran conviure amb la frustració i aprendre dels errors.

L’activitat està adreçada especialment als pares i mares d’adolescents però està obert a totes les mares i pares de l'escola tot i que, per la dinàmica pròpia d’un taller, només hi podran assistir 35 persones.

La inscripció es tancarà diumenge 27 de maig. Si hi ha més de 35 inscrits es farà un sorteig de les places que serà comunicat a tots els inscrits dilluns 28 de maig.

Lloc i hora: 29 de maig a les 19:00 hores a la Sala polivalent de la Biblioteca de l’Escola.

Salutacions,

Junta de l'AMPA IPSI

  This is a required question
  This is a required question
  Indiqueu un email correcte
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question