Upitnik - temperament devojčica
Ovo je kratak upitnik koji će mi puno pomoći da steknem neki uvid u prirodu Vaše ćerke. Budite slobodni i dodajte sve ono što smatrate da je važno da imam na umu.

Ime roditelja *
Ime deteta? *
Datum rođenja deteta *
MM
/
DD
/
YYYY
I Napišite ukratko kakva je Vaša ćerka bila kao beba, koje ponašanje je bilo karakteristično za nju od prvog dana (npr. mirna/ izrazito aktivna, vesela/razdražljiva, poverljiva/nepoverljiva, predvidiva/nepredvidiva ....) ?
II Na skali od 1-5 kako biste procenili koliko duboko i snažno Vaša ćerka doživljava i izražava osećanja? Da li je njena emocionalna reakcija uglavnom blaga ili snažna? *
III Na skali od 1-5 kako biste procenili stepen upornosti Vašeg deteta? Ako joj kažete da prestane da radi nešto što je interesuje ili želi da završi, da li uglavnom lako prestane ili se bori svim snagama da nastavi do kraja ono što je započela?
Clear selection
IV Kakva je njena uobičajena reakcija na zvuke, osećanja drugih ljudi, promene u temperaturi, ukusu hrane i teksturi. Da li reaguje na glasne zvuke, jake mirise, gužvu, stres kod ljudi?
Clear selection
V Sa kojom lakoćom spoljašnji uticaji menjaju način na koji se ponaša? Koliko je svesna ljudi, boja, zvukova i novih predmeta u okruženju? Da li često “odluta”, zaboravlja da donese ili uradi ono što ste joj rekli, da li lako skreće pažnju sa onog što trenutno radi?
Clear selection
VI Koliko se brzo prilagođava na promene u rasporedu ili rutinama? Kako izlazi na kraj sa iznenađenjima, neočekivanim promenama, koliko lako prelazi sa jedne aktivnosti na drugu?
Clear selection
VII Koliko je regularan ritam njenog tela (koliko je predvidivo vreme u koje obavlja nuždu, jede, pije, zaspiva, odmara i sl.)
VIII Koliko je visok nivo njene energije - da li je energična, stalno u pokretu (trči, skače, penje se, stalno je zauzeta i nešto radi) ili je tokom dana pretežno tiha i smirena?
Clear selection
IX Kakva je njena prva reakcija kada treba da se suoči sa nečim novim?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy