Auditoijan vuorovaikutustaidot - Auditoijan täydennyskoulutus
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ajankohta ja paikka:
Koulutus järjestetään pe 8.11.2019 klo 9:00-15:30 Kuopiossa, paikka tarkentuu pian.

Auditointi on usein hyvin virittynyt tilanne: aikaa on usein hyvin rajallisesti käytössä, mutta olennainen pitäisi kuitenkin saada selville. Toisaalta kohteen taholta auditoija voidaan kokea uhkaksi ja jo ennalta kohteen edustajia saatetaan neuvoa olemaan mahdollisimman vähäpuheisia, mieluiten jopa hiljaa. Miten auditoijana voisit toimia siten, että auditoitava kokee tilanteen turvallisena ja helppona, ja sitä kautta avautuu yhteistyölle?

Tämä auditoijan täydennyskoulutus tarjoaa osallistujille tietoa ja ymmärrystä siitä, miten ihminen vuorovaikutustilanteissa toimii ja miten toisaalta omalla käytöksellä ja toiminnalla voi auttaa rakentavan tunneilmaston luomisessa. Koulutus soveltuu paitsi sisäisiä ja ulkoisia auditointeja tekeville, mutta myös kaikille, joiden työn onnistuminen on osaltaan riippuvainen henkilöiden vuorovaikutustaidoista (esimerkiksi esimiehet, myyjät ja alihankintasuhteita ja –projekteja hallinnoivat henkilöt).

Osallistujat voivat hyödyntää koulutusta myös osana auditoijan pakollista täydennyskoulutusta, mikä on useimpien laadunhallintastandardien vaatimus.

Koulutuksen sisältö ja teemat:
- Auditoijan rooli, asenne ja ominaisuudet
- Vuorovaikutuksen laadut ja niiden rooli auditointitilanteessa
- Psykologinen turvallisuus vuorovaikutuksen pohjana
- Tunteiden tunnistaminen ja tunneilmaston johtaminen
- Auditointiryhmän sisäinen dialogi ja vuorovaikutus

Hinta:
Koulutuksen hinta on ennen 15.10.2019 ilmoittautuneille 495 eur (+ alv 24%) ja 16.10.2019 eteenpäin 595 eur (+ alv 24%) . Osallistumismaksu pitää sisällään aamu- ja iltapäiväkahvit. Koulutuksen toteutuminen vaatii vähintään 8 ilmoittautunutta ja mukaan mahtuu yhteensä 30 hlöä. Osallistujat saavat osallistumisestaan todistuksen.

Sitovat ilmoittautumiset 1.11.2019 mennessä. Kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta ja 2 päivää ennen koulutuksen alkamista tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta.

Alustava aikataulu:
8:45 Saapuminen ja aamukahvit
9:00 Koulutus alkaa
12:00 Lounas
13:00 Koulutus jatkuu
15:30 Koulutus päättyy

Kouluttaja:
Koulutuksen kouluttajana toimii Kasve Oy:n laatuasiantuntija ja vuorovaikutuskouluttaja Hanna Kumpulainen (FT). Hannalla on vuosien tausta johtamis- ja laadunhallintajärjestelmien kehittämisestä, auditoinneista ja ulkoistettujen kehitysprojektien hallinnasta. Hanna on toiminut sekä auditoinnin kohteena laatupäällikön ominaisuudessa, että toiminut auditoijana kymmenissä auditoinneissa erilaisissa organisaatioissa. Hanna on opiskellut vuorovaikutustaitoja ja kouluttaa eri organisaatioita ja yksityishenkilöitä vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Lisätietoja:
Anna Karjalainen, Kasve Oy
anna.karjalainen@kasve.fi
044 331 8739
Clear selection
Etunimi, sukunimi *
Organisaatio *
Sähköpostiosoite *
Laskutusosoite *
Ruoka-ainerajoitteet tarjoilun järjestämiseksi
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kasve Oy. Report Abuse