Curs Improvizatie pentru Amatori
Începe cu un DA! și avansează povestea. Acesta este și răspunsul la propunerea de a participa la cursurile de improvizație pentru amatori organizate de TUBE!!! Facem totul prin joc și distractie, indiferent de vârstă, pregătire sau statut social și cu siguranta îți vei descoperi noi talente.

În fiecare curs vei deprinde abilitati noi, îți vei dezvolta capacitatea de a relaționa și conversa, îți vei antrena intuitivitatea și spontaneitatea – toate acestea printr-o joacă pentru dezvoltare personală. Cursul este construit în jurul unor metode de joc teatral bazate pe improvizație, exerciții de dicție, tehnici de respirație, antrenamentul expresiei corporale și gestionarea emoțiilor.

Pe lângă toate acestea vei învăța să îți dezvolți câteva principii esențiale pentru a fi cu adevărat omul de success care îți doresti să fii:
• Cunoașterea și cooperarea cu cei din jur
• Conștientizarea și dezvoltarea atenției și a concentrării
• Accesarea imaginației și a spontaneității
• Lucrul în echipă
• Asumarea unui nivel de statut și negocierea lui, în situații diverse

Cursul se încheie cu o lecție deschisă, la care ai ocazia să-ți inviți prietenii și familia, pentru primul tău show de improvizație, sustinut într-un pub din Craiova, exact ca showrile de improvizație TUBE Impro Team!

Cursul se prezintă sub forma unui modul de lucru de 1h45’ săptămânal – 4 ședințe lunar, timp de două luni. In fiecare Sâmbătă de la 13:00.
Prețul unui curs este de 50 lei/ ședință, sau abonament 4 ședințe - 149 lei.
Pentru a putea participa la lecția deschisă și a avea primul tău show de improvizație este necesar să parcurgi întreg Modulul I - 8 ședințe, împărțite pe parcursul a 2 luni.

Vrei sa spui DA spontaneitatii tale si sa te inscrii la curs? *
Required
Stii sa iti scrii numele complet? (Nume Prenume) *
Your answer
Acum cati ani ai trecut de majorat?
Your answer
Ai un numar de telefon?
Ni-l dai si noua?
Your answer
Adresa de e-mail (necesara pentru trimiterea facturii) *
Your answer
CNP (necesar pentru emiterea facturii) *
Your answer
Adresa din buletin ((necesara pentru emiterea facturii) *
Your answer
Pentru ce optezi? Sedinta sau abonament? *
GDPR - Conform normelor europene de prelucrare a datelor cu caracter personal, sunteti de accord cu procesarea datelor furnizate in vederea rezervarii, facturarii, inscrierii la curs si comunicarii eventualelor detalii legate de acest curs ce pot surveni ulterior? (marcarea casutei "Nu" ne pune in imposibilitatea de a va furniza factura si a finaliza inscrierea la curs) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy